Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,960 $

Majka jó hírekkel szolgált a kórházból, élőben mutatta a vérvételét a beöltözött nővérrel

A híres zenész és műsorvezető újabb információkat osztott meg magáról, és élőben jelentkezett a kórházból.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A híres zenész és műsorvezető újabb információkat osztott meg magáról, és élőben jelentkezett a kórházból.

Majka a koronavírus-betegsége miatt egy igen hektikus időszakot él meg, miközben élete párja, Hajni is elkapta a betegséget, de szerencsére jobban van, és a gyerekek szintén. A családfőnek azonban kórházba kellett mennie. Soron kívül Vasárnaptól mindkét irányban megáll a Szabadkikötőnél a csepeli HÉV

Először ezt egy mellkas CT miatt tette meg, ami után kiderült, hogy az eredményei nem jók, és pár napig bent maradt. A hazatérését követően rosszabbodott az állapota, kiszáradt, így borítékolható volt, hogy újra be kell feküdnie.

Közben abszurd kérdésekre is válaszolt, mert még mindig vannak, akik nem hiszik el, hogy beteg, vagy kivételezéssel vádolják a külön szobája miatt. Curtis, az egyik legjobb barátja elkezdett Majkáért aggódni, aki reggel arra kelt, hogy véres a maszkja.

A hivatalos YouTube csatornáján keresztül dokumentálja a dolgokat és élőben. Tervei szerint, ha elhagyhatja a kórházat, folytatni fogja a csatornaépítést, de az nyilván nem a covidos naplókról fog szólni.

A zenész szerdán is bejelentkezett, hogy ismertesse az aktuális állapotát, valamint válaszoljon pár kérdésre.

Nemrég beszélt a doktornővel, és jelenleg úgy tűnik, hogy pár nap múlva elhagyhatja a kórházat. Az első kérdések között válaszolt arra, hogy szokott-e Curtisszel beszélgetni, és igen volt a válasz, valamint az is kiderült, hogy 4-5 kilót fogyott eddig, és úgy sejti, javarészt izomból.

A videó alapján azt kell mondjuk, sokkal jobban néz ki, mint eddig, amit mások is megjegyeztek, valamint a hangja is erőteljesebb.

Mindeközben az egyik nővér is megjelent a korteremben, természetesen teljes mértékben beöltözve a biztonsági előírásoknak megfelelően. A nővér vért is vett Majkától, amit élőben közvetített, gyakorlatilag mindent lehetett látni.

Majka élő videója az alábbi linken érhető el.