Dollár
422,60 Ft
Euró
407,42 Ft
Font
455,52 Ft
Bitcoin
20,154 $

Ha Majka jól csinálja, hatalmas YouTube csatornát építhet

not image

A T-800-as

2020. november 18. - 08:33

A betegsége mellett egy nagyon érdekes témát is érintett Majka, miközben elmondta, hogy nem a televízióban látja a jövőjét.

A betegsége mellett egy nagyon érdekes témát is érintett Majka, miközben elmondta, hogy nem a televízióban látja a jövőjét.

Soron kívül Nyerő Páros: pincsikutya jelzővel illette Bea Megyeri Csilláékat Hódi Pameláék kapcsán

A YouTube lehetne az a platform, amin keresztül egy következő „karriert” építhetne ki a zenélés mellett, mely még mindig remek piac, és egy folyamatosan fejlődő platform, ami bizonyos szempontból képes a tévék riválisává válni.

„Megmondtam már az év végén, hogy szeretnék egy évet pihenni, még megcsinálom az év elején a Bezár a bazárt, és utána hosszabb ideig szeretnék szabadságra menni. Nem leigazolni más csatornához, nem elmenni, gyakorlatilag nem is tudok, mert még szerződésben állok a TV2-vel.” – mondta Majka a hivatalos élő videójában, amit élőben több mint 4 000-en követtek figyelemmel. Ez már önmagában nagyon beszédes.

„De hogy gyakorlatilag… nem akarok tévézni! A televíziózás nekem most kicsit olyan… jó, megvolt, csináltuk sokáig, egy darabig… Az van, hogy van egy ilyen… és főleg, amikor az ember nyilván ide bejön, akkor aztán végképp átgondolja azt, hogy… van egy nagyon igaz közmondás, és lehet, hogy már mondtam… az ember 40 éves kora felett, hogy ha tud, akkor csak olyan dolgokat csináljon, amiben örömét leli, amitől boldog.”

„Ezt nagyon tartom, nagyon tartani akarom, inkább ezt mondom. Az elmúlt években nagyon jól kerestünk, nagyon sikeresek voltunk, és megengedhetem magamnak azt, hogy ne azt vállaljam el, amit csak kell, hanem amit én akarok valójában.”

Carmen Electra szivarral a kezében guggolt le, no komment

„Ehhez az kell, hogy ezeket a feltételeket megteremtsem. Az első és legfontosabb feltétel, hogy független legyek például. Ha innen kimegyek, azt is elterveztem, hogy szeretném tovább csinálni ezt a csatornát, de máshogy… nyilván nem covid-napló 2 317 …. hanem szeretnék valami olyat csinálni… mit tudom én… elmenni számomra érdekes emberekhez… a lakásukba… megkérdezni tőlük két mondatot, ami érdekelhet – komoly, ökörködés, utánanézni, társadalmi témák, bármi.”

„Szóval ezeket mind-mind… szeretnék olyat csinálni, ami független, sokkal kevesebbet fizet… ez nem kérdés, viszont 10x boldogabb tud tenni. Ez a legfontosabb az életben.