Dollár
389,80 Ft
Euró
408,24 Ft
Font
471,01 Ft
Bitcoin
16,200 $

Carmen Electra szivarral a kezében guggolt le, no komment

not image

A T-800-as

2020. november 18. - 07:04

Nehéz kommentálni Carmen Electra egyik legújabb képét, amiben egyszerre villantja meg a szép combját, fenekét és kebleit.

Nehéz kommentálni Carmen Electra egyik legújabb képét, amiben egyszerre villantja meg a szép combját, a fenekét és a kebleit.

Soron kívül Mexikói bokszoló fenyegette meg Lionel Messit a „tiszteletlen” ünneplés miatt 

Imádjuk a divat, a fotózás világát, ami végtelen lehetőségeket rejt magában. Minden egyes pillanat más és más, nem lehet két ugyanolyan képet készíteni. Ettől is olyan különleges ez az elérhetetlennek tűnő világ.

Rengeteg fotós van odakint, de sokkal kevesebben vannak, akik igazán meg tudják fogni ennek a lényegét. Részben ez is egy „tömegszakma” lett, ugyanakkor napra napra érkeznek igazán reményteljes tehetségek.

Amikor valaki egy sztárral dolgozik együtt, az mindig más. Ez különösen igaz, ha egy világsztárról van szó, hiszen a tét óriási. Valaki mindezt extra motivációként használja fel, és jobb képeket készít, mint valaha.

Kiss Ramóna elképesztően szép és formás lábakat villantott

Szerencsés, aki Carmen Electrával dolgozhat együtt. A színésznőn és modellen nem fog az idő vasfoga, továbbra is az egyik legvonzóbb nő a világon, és úgy mutat a képeken, mint egy vadító csúcsmodell.

Ezt a képet sem kell magyarázni különösebben, már önmagában a fekete-fehér felvétel hangsúlyossá teszi a képi világot. A póz, a beállítás, a ruha… Kár lenne tovább szaporítani a szót, mert a végeredmény ugyanaz: 10/10!