Clouds
21 Budapest
Dollár
359,70 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
433,54 Ft
Bitcoin
23,487 $

Kiss Ramóna elképesztően szép és formás lábakat villantott

Style
not image

A T-800-as

Szerkesztő

A magyar sztár is ad a részletekre, és most egy olyan szögből is megnézhettük őt, ahogyan eddig talán sosem, legalábbis a Dancing with the Starsban biztosan nem.

A magyar sztár is ad a részletekre, és most egy olyan szögből is megnézhettük őt, ahogyan eddig talán sosem, legalábbis a Dancing with the Starsban biztosan nem.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Kiss Ramóna újra teljesen boldog lehet, miután élete párja meggyógyult, már nem kell karanténban lennie a koronavírus-betegsége miatt. Nehéz napok, hetek állnak mögöttük, de immáron együtt lehetnek.

Az elmúlt hétvégén is volt Dancing with the Stars, ami több fordulatot is hozott. Istenes László esett ki, aki kissé dühös is volt a zsűrire. Az eddigi legjobb produkcióját adta elő a partnernével, mégis mennie kellett.

Nem ez volt az egyetlen meglepetés, miután Osvárt Andrea is nagyon közel állt ahhoz, hogy kiessen, noha nemrég még maximális pontot kapott. Láthatóan furcsállta is a dolgot, és izgult, mert benne volt a pakliban, hogy számára véget ér a verseny.

Kiss Ramóna egy nagyon különleges ruhát kapott, igazi dívaként jelent meg

Rami ezúttal nem a páholyból figyelte az eseményeket, mert Stohl András készítette az interjúkat a táncosokkal. A szerepcsere szintén jól sikerült, akárcsak a műsorvezetőnő ruhaválasztása. Az egyik legszexibb részletre azonban csak most derült fény.

Holdampf Linda megmutatta nekünk Rami igazán formás és szexi lábait. A műsor ideje alatt erre a részletre nem derülhetett fény, de hála a közösségi médiának, újabb és újabb extrákat kaphatunk a sztárokról.

“Na ki indul ilyen formás, dögös lábakon neki az új hétnek? Kiss Ramóna te tuti, hogy köztük vagy! Jaj de szerettem ezt a szombati adást! Mindenki táncolt! És nem is akárhogy! Szívből, odaadással! Nagyon izgalmas és jó feladat hétről hétre megálmodni a kollégákkal közösen azokat a szetteket, amiket a szereplők, műsorvezetők, zsűritagok viselnek. Hétfő van, gyorsan itt lesz megint a szombat, úgyhogy már szaladok is! Legyetek elfogadással, türelemmel, szeretettel önmagatok és egymás iránt is! Jó munkát mindenkinek!”