Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,41 Ft
Euró
394,09 Ft
Font
460,21 Ft
Bitcoin
62,175 $

Curtis őszintén elkezdett aggódni barátjáért, Majkáért

A magyar rapper egyelőre egészséges, nem kapta el a koronavírust, addig a barátja, Majka már nem ilyen szerencsés, továbbra is kórházban van.

Style

A T-800-as

Szerkesztő
TÉMÁK

A magyar rapper egyelőre egészséges, nem kapta el a koronavírust, addig a barátja, Majka már nem ilyen szerencsés, továbbra is kórházban van.

A liner.hu már több alkalommal is beszámolt Majka aktuális állapotáról, aki körülbelül 10 nappal ezelőtt lett igazán rosszul. Nem sokkal később kiderült, hogy koronavírus-beteg, és az állapota egyre rosszabb lett. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Magyarország egyik leghíresebb sztárja egy vizsgálat miatt ment kórházba, de az eredményei nem voltak túl biztatóak, és bent kellett maradnia. Sok időt nem tölthetett el otthon, mert a hét végén már megint az intézményben volt.

Újra belázasodott, valamint kiszáradt, miközben kétoldali tüdőgyulladással fekszik a kórházban. Folyamatos kezelés alatt áll, és azt mondta, addig nem jön ki, amíg nem lesz jól teljesen. Sokan aggódnak érte, a sztárok közül is.

Cutis a Bors kérdésére hangsúlyozta, nagyon aggódik a barátjáért, hozzátéve, hogy a kapcsolatuk, a barátságuk különleges, valamint Peti egy igazán fontos ember az életében. Félig humorosan megjegyezte, hogy „sérthetetlennek” érzi magát a járvánnyal szemben.

Gáspár Laci zokogva ölelte át a feleségét

Mondta ezt azok után a Borsnak, hogy az édesanyja biztosította őt, „romlott almába nem mászik bele a kukac. A lap emellett Vajna Timi állapotáról is beszámolt, aki a nyári időszak végén lett koronavírus-beteg.

Új LMBTQ-ellenes törvényt fogadtak el Ghánában

Hónapokig tartó vita után mégis elfogadták az erősen vitatott új törvényt.