Dollár
429,48 Ft
Euró
415,31 Ft
Font
464,44 Ft
Bitcoin
19,423 $

Curtis őszintén elkezdett aggódni barátjáért, Majkáért

not image

A T-800-as

2020. november 17. - 10:34

A magyar rapper egyelőre egészséges, nem kapta el a koronavírust, addig a barátja, Majka már nem ilyen szerencsés, továbbra is kórházban van.

A magyar rapper egyelőre egészséges, nem kapta el a koronavírust, addig a barátja, Majka már nem ilyen szerencsés, továbbra is kórházban van.

Soron kívül 17-en vesztették életüket egy étteremben kitört tűz miatt Északkelet-Kínában

A liner.hu már több alkalommal is beszámolt Majka aktuális állapotáról, aki körülbelül 10 nappal ezelőtt lett igazán rosszul. Nem sokkal később kiderült, hogy koronavírus-beteg, és az állapota egyre rosszabb lett.

Magyarország egyik leghíresebb sztárja egy vizsgálat miatt ment kórházba, de az eredményei nem voltak túl biztatóak, és bent kellett maradnia. Sok időt nem tölthetett el otthon, mert a hét végén már megint az intézményben volt.

Újra belázasodott, valamint kiszáradt, miközben kétoldali tüdőgyulladással fekszik a kórházban. Folyamatos kezelés alatt áll, és azt mondta, addig nem jön ki, amíg nem lesz jól teljesen. Sokan aggódnak érte, a sztárok közül is.

Cutis a Bors kérdésére hangsúlyozta, nagyon aggódik a barátjáért, hozzátéve, hogy a kapcsolatuk, a barátságuk különleges, valamint Peti egy igazán fontos ember az életében. Félig humorosan megjegyezte, hogy „sérthetetlennek” érzi magát a járvánnyal szemben.

Gáspár Laci zokogva ölelte át a feleségét

Mondta ezt azok után a Borsnak, hogy az édesanyja biztosította őt, „romlott almába nem mászik bele a kukac. A lap emellett Vajna Timi állapotáról is beszámolt, aki a nyári időszak végén lett koronavírus-beteg.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.