Dollár
393,44 Ft
Euró
406,56 Ft
Font
470,04 Ft
Bitcoin
16,277 $

Gáspár Laci zokogva ölelte át a feleségét

not image

A T-800-as

2020. november 15. - 22:58

Friderikusz Sándor műsorában, az Életünk történetében a Gáspár-család két felnőtt tagja volt a vendég, akik rendkívül érzelmes módon reagáltak az eseményekre.

Friderikusz Sándor műsorában, az Életünk történetében a Gáspár-család két felnőtt tagja volt a vendég, akik rendkívül érzelmes módon reagáltak az eseményekre.

Soron kívül Itthon is hatalmasat emelkedhet a cigaretta ára az Európai Bizottság döntése miatt

Laci és Niki rendkívül fontosak egymásnak, egy olyan pár, akik példaként szolgálhatnak arra, hogy egy kapcsolat jól működik. Ez azonban sokkal több és különlegesebb ennél. Földöntúli módon szeretik a másikat, és ezt minden pillanatban érezni lehetett.

Az RTL Klub műsora minden eddiginél jobban rávilágított erre, és valóban megható volt figyelni az eseményeket. Az előző párokhoz hasonlóan Laci és Niki is átesett az öregítési folyamatokon a profi maszkmesterek segítségével.

Majka még mindig nincs túl jól, kicsit fél és fontos vizsgálatra vár a kórházban

Amikor már nagyon idősen tekintettek egymásra, először Niki sírta el magát, majd Laci is zokogni kezdett. Szinte érezni lehetett a köztük lévő feltétel nélküli szeretet és szerelmet. Eddig messze ezek voltak a legmeghatóbb percek a műsor történetében.

Az énekes úgy érzi, hogy valóban megtalálta az igazit, és Niki az a nő, akit korábban elképzelt az álmaiban. A felesége is ugyanezt gondolja, aki még egy percet sem szeretne eltölteni a párja nélkül a Földön.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.