Dollár
392,41 Ft
Euró
411,02 Ft
Font
476,45 Ft
Bitcoin
17,061 $

Majka válaszolt a támadásokra: “Szerinted a lélegeztetőgépen kéne legyek?”

Style
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Újabb információkat közölt Majka az állapotáról, miután hétfőn egy fontos vizsgálat várt rá az őt ápoló kórházban.

Újabb információkat közölt Majka az állapotáról, miután hétfőn egy fontos vizsgálat várt rá az őt ápoló kórházban.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Egy ország kapta fel a fejét, amikor kiderült, hogy Majka is elkapta a koronavírust. A rapper szerette volna, hogy az emberek rajta keresztül is látják, a betegségnek milyen hatásai lehetnek, és élő videós formátumban számol be a részletekről a hivatalos YouTube csatornáján.

Azonnal érkezett pár abszurd komment, de ezeket egy idő után Majka ignorálni kezdte, inkább az értelmes kérdésekre koncentrált. Nagyon őszintén beszélt a fájdalmairól, és arról, hogy az állapota rendkívül hirtelen képes változni.

Először a hátfájdalom hátráltatta igazán, de akkor még nem tudhatta, hogy kétoldalú tüdőgyulladása is van. Egy mellkas CT-re ment be az egyik állami kórházba, és az eredményei miatt bent kellett maradnia. Annyira aggódott, hogy még a legrosszabb forgatókönyv is átment az agyán.

A távozása nem tartott sokáig, miután az állapota rosszabbodott, így visszatért az intézménybe, ahol kiszáradással is kezelniük kellett az orvosoknak. Ígéretet tett magának arra vonatkozólag, hogy legközelebb akkor pakol újra össze, ha már minden rendben van.

Vasárnap este, közvetlen a Magyarország-Szerbia válogatott mérkőzés előtt jelentkezett élőben, amiben elárulta, hogy rosszabbul van, főként lelkileg, de a tüdejét szintén gyengébbnek érzi. A hétfőt főként amiatt várta, mert erre a napra tervezték a következő CT-vizsgálatot, megvizsgálván a tüdeje állapotát.

Valaki rögtön az új videó elején megjegyezte, hogy „kezd emberi színe lenni” Majkának, de ez csak egy effekt miatt volt így, illetve megfordította a kamerát. A hangja rosszabbnak tűnt, mint korábban, ami annak is betudható, hogy sokat beszélt a hétfői napon, megpróbálta kibeszélni magából a dolgot.

Bizakodóan ment el az újabb CT-vizsgálatra, bár vasárnap úgy érezte, hogy a tüdeje rosszabb állapotban lehet. A szaturációja azonban jó volt, nem ment nagyon 95 alá. Sajnos az CT-eredmények nem lettek igazán biztatóak, kicsit rosszabbak voltak az értékek, mint azelőtt.

„Ez nagyon elvette a kedvem.” – mondta a zenész, aki emiatt lelkileg még mélyebbre került, és még minimum 5 napig bent kell maradnia. „A legjobb helyen vagyok ahhoz, hogy ha véletlenül valami nem jó, meg tudják oldani.”

Fontos megjegyezni, hogy a CT-eredmények csak kicsivel lettek rosszabbak, és Majka állapota továbbra sem igényel intenzív kezelést. „Kb 2-3%-kal romlott.” Ez azonban jelentheti azt is, hogy pár napja még rosszabb volt az érték, mivel 1 héten csak egy ilyen CT-vizsgálat végezhető.

A rapper arra a kérdésre is választ adott, hogy miért van külön szobában, míg mások többen fekszenek egy kórteremben. Ez főként amiatt lehet, hogy az ismert emberek miatt ne zavarják meg az ellátást. Egyes hozzászólások támadóak voltak, és nemcsak a külön szoba miatt.

“38.5°C-os lázzal jöttem vissza, 7 napja vagyok kórházban. Igazi beteg… Milyennek kellene legyek? Szerinted a lélegeztetőgépen kéne legyek? Vagy hol, hogy igazi beteg legyek? Nem hallod a hangom? Veszek egy nagy levegőt, leszakad az egész mellhártyám. Hogy kell kinéznie egy igazi betegnek? Le kellene vágva legyen a fejem?” – tette fel a költői kérdést Majka, aki a szobáját sem hagyhatja el.

Az egyik legabszurdabb komment szerint Majka mögött csak egy hamis kórházi háttér van a videóiban. Erre körbeforgatta a kamerát, hogy mindenki lássa, totálisan valós a helyszín.