Dollár
423,28 Ft
Euró
407,65 Ft
Font
455,23 Ft
Bitcoin
19,826 $

Rácz Jenő: „Ezt adjam a Dórinak? Inkább haza sem megyek ma…”

not image

A T-800-as

2020. november 19. - 18:40

A Konyhafőnök VIP folytatódik, és úgy tűnik, hogy a versenyzők még magasabb fokozatra kapcsolnak, de a rendszer nem áll össze, ami újabb problémákhoz vezet.

A Konyhafőnök VIP folytatódik, és úgy tűnik, hogy a versenyzők még magasabb fokozatra kapcsolnak, de a rendszer nem áll össze, ami újabb problémákhoz vezet.

Soron kívül 11 millió kilométerre lévő aszteroidát talált telibe a NASA szondája

Folytatódik a nagyon izgalmas Konyhafőnök VIP, benne a sztárokkal, akik közül többen már búcsúzni kényszerültek. Voltak meglepetéskiesők, és valószínűleg lesznek is még, mert sokan vannak. A kék csapat, Sárközi Ákos versenyzői egyelőre nem léptek színre

Jelenleg Rácz Jenő csapata, a piros kötényben lévők azok, akik főszerepet kapnak, és közülük kerülnek ki az első döntősök, akik majd nemcsak egymással, hanem a kék riválisokkal is szembe fognak nézni.

Az RTL Klub új előzetese remekül prezentálja számunkra, hogy mi várhat ránk. Fördős Zé egyik nagy kedvence következik, amikor cserélni fognak a versenyzők. Mondanunk sem kell, hogy ez részben káoszhoz vezethet.

Jenő számára is adott a kihívás, hogy megtalálja az utat a versenyzőihez, akik közül lesznek erősebben és gyengébben teljesítők is. Kíváncsian várjuk a folytatást, és a chefek értékeléseit, akik egyre kegyetlenebbek lehetnek.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.