Drámai jelenet az M3-asról: felborul a Suzuki, majd rengetegen rohannak segíteni

Fotó: YouTube/Bp-i Autósok Közössége
not image

Takács Petra

2021. november 30. - 07:59

Bag és Gödöllő között került rögzítésre a felvétel, ami drámai jeleneteket tartalmaz, és megmutatja, hogy az emberek sok esetben milyen hamar készek segíteni a társaiknak.

Egy újabb egészen drámai felvételt osztott meg a Bp-i Autósok Közössége névre keresztelt YouTube csatorna. Valóban drámai felvételek ezek, amiket az egyik olvasójuk/nézőjük juttatott el hozzájuk.

A baleset az M3-ason történt Bag és Gödöllő között Budapest irányába, aminek elszenvedője egy piros színű Suzuki volt. Az autó valamiért megcsúszott, majd felborult, de szerencséje egy másik autó sem csapódott neki.

A felvételt rögzítő tempója 105-110 km/óra körül lehetett, szerinte a Suzuki sem mehetett többel. Rengetegen álltak meg a baleset helyszínén, gyakorlatilag azonnal, mint azt a felvételek is mutatják, hogy segítsenek az autóban lévőknek.

Lángra kapott autó a Ferihegyi repülőtérre vezető úton

Nem egy esetben mentettek már életet az emberek, ám ilyen sötét körülmények között arra is nagyon figyelni kell, hogy a mögülünk érkező autók ne okozzanak balesetet, de szerencsére most nem történt hasonló, és egy segítségnyújtó sem sérült meg.