18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
387,52 Ft
Euró
394,82 Ft
Font
467,92 Ft
Bitcoin
23,912 $

Sokkoló baleset történt Los Angelesben, egy csecsemő és terhes nő is meghalt (videó)

Fotó: Per Lööv / Unsplash

Czinder Tímea

2022. augusztus 5. - 20:29

A tragédiát okozó sofőr megállás nélkül hajtott be az útkereszteződésbe, elsodorva a szabályosan közlekedő járműveket.

Legalább hat ember veszítette életét, amikor egy száguldó sofőr nagy sebességgel áthajtott a piros lámpán egy Los Angeles-i kereszteződésben, és belerohant a szabályosan közlekedő járművekbe. Három autót azonnal elborítottak a lángok – az áldozatok között egy várandós nő és egy csecsemő is volt.

Soron kívül Mulasztás lenne, ha az Egyesült Államok nem reagálna Kína tajvani fenyegetésére

A szörnyű balesetről egy térfigyelő kamera készített felvételt, amelyen látszik, hogy a Mercedes-Benz szedán még csak nem is lassított, amikor az átmenő forgalomba csapódott. Az ütközés hat autót érintett, erejétől pedig autóalkatrészek repültek a levegőbe.

A Kaliforniai Autópálya Rendőrség (CHP) egyik tisztviselője elmondta, a baleset idején a Mercedes sofőrje „nagy sebességgel” haladt, a hat halott között pedig három felnőtt, egy csecsemő és egy még meg sem született gyermek is van.

Összesen kilencen sérültek meg az ütközés során – köztük hat gyermekkorú és tizenéves -, közülük nyolc embert a környékbeli kórházakba szállítottak. A Mercedest vezető sofőrt is súlyos sérülések miatt szorult ellátásra.

A New York Post szerint a CHP illetékese arról számolt be, a baleset után a környék úgy nézett ki, mint egy háborús övezet; összetört, kiégett járművek és autóalkatrészek szóródtak szét az utcán.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.