Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Kövesd élőben Szoboszlaiék meccsét az angol bajnokságból vasárnap délután

Szoboszlai Dominik várhatóan ismét a Liverpool kezdőcsapatában kap helyet, már csak a válogatottban nyújtott jó teljesítménye miatt is.

Fotó: Willi Orbán (b), Varga Barnabás (b2, háttal), Szoboszlai Dominik (j2) és Ádám Martin (j) a Magyarország - Koszovó barátságos labdarúgó-mérkőzés előtt a Puskás Arénában 2024. március 26-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai a kezdetektől alapembere Kloppnak, aki hamarosan távozik a kispadról. Annyit már biztosan tudni, hogy nem Xabi Alonso veszi át a helyét, miután a spanyol úgy döntött, hogy Németországban marad. A rivális Bayern München ismét pontokat veszített, amivel a Leverkusen gyakorlatilag bajnoknak mondhatja magát.

Időközben a Liverpool másik kiszemeltje is reagált, aki Alonso kiszállásával igen jó helyzetbe került. Jelenleg azonban Klopp irányít, és hamarosan ismét pályára lépnek, ezúttal a Brighton ellen az angol bajnokságban. Nagy tétje van a mérkőzésnek, mivel az Arsenal és a Manchester City összecsap egymással kora este. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Ha a Liverpool szerencsés, döntetlen születik a rangadón, így mindkét riválissal szemben nyernének. Erre igen jók az esélyek, akárcsak arra, hogy a Liverpool átvegye a vezetést, bár jelenleg is ugyanannyi pontja van, mint az Arsenalnak, addig a Manchester City hátránya 1 pont. Aki igazán sokat veszíthet, az a City, a vereség a bajnoki címükbe kerülhet. A Liverpool mérkőzését 14 óra 55 perctől figyelhetjük a Spíler 1 TV-n.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.