Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,95 Ft
Euró
392,45 Ft
Font
459,48 Ft
Bitcoin
62,994 $

Szoboszlai új edzője lehet Liverpoolban, most reagált a pletykákra

Rúben Amorim most először szólalt meg a pletykákkal kapcsolatban, melyek szerint nagy esélye lehet a Liverpool kispadjának megszerzésére.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Sporting CP edzője nem volt hajlandó hosszasan kommentálni az őt a Liverpoollal kapcsolatba hozó pletykákat, azonban néhány szóban azért kifejtette véleményét az újságíróknak. Tette azt követően, hogy Xabi Alonso bejelentette, a Bayer Leverkusen edzője marad, nem szerződik a Liverpoolhoz.

A Sporting nehezen kiharcolt 2-1-es győzelmet aratott az Estrela da Amadora felett a portugál bajnokság 27. fordulójának pénteki játéknapján. A mérkőzés utáni, Sport TV-nek adott interjúban Amorim elégedettségét fejezte ki csapata teljesítményével kapcsolatban, ami a legfontosabb számára. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

„Minden győzelem fontos. Tetszett, ahogyan egy nehéz pályán és nehéz környezetben játszottunk. Nem engedtünk nagy lehetőségeket az Estrelának, ami nehéz, ha az ellenfélnek ilyen gyors játékosaik vannak. A helyzeteink megvoltak, de nem sikerült időben lezárnunk a meccset, így a végéig szenvednünk kellett”, mondta.

Az újságírók természetesen nem hagyhatták ki a kérdést a Liverpoollal kapcsolatos pletykákról sem, ám Amorim egyelőre nem kíván foglalkozni a témával. „Jelenleg a Sportingra koncentrálok. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Sporting edzője lehetek, ám most kizárólag arra koncentrálunk, hogy címeket nyerjünk”, mondta.

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.

Fél nap alatt elfogták a budapesti Louis Vuitton üzlet tolvajait

A budapesti rendőrök mindössze 12 óra alatt azonosították a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit.