Clouds
21 Budapest
Dollár
358,81 Ft
Euró
387,22 Ft
Font
439,35 Ft
Bitcoin
28,578 $

Videós összefoglalón a Liverpool váratlan veresége a Premier League-ben

Fotó: EPA/Vince Mignott
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jürgen Klopp csapata nagyon fontos három pontot veszített, és ha nyer a Manchester United vasárnap, már 10 pont lesz közöttük a differencia.

Érdekesen alakult a szombati játéknap a Premier League-ben, aminek a Liverpool volt a legnagyobb vesztese. Nemrég 7-0-ra verték a Manchester Unitedet, most pedig vereséget szenvedtek egy kiesés elől menekülő csapattól.

Soron kívül Szokatlan jelenség: 5 bolygó sorakozik fel egy szivárvány alakzatban

Korábban is volt pár sokkoló veresége a Liverpoolnak, de erre nem sokan számítottak, miután a csapat kezdett jó formába lendülni. A Bournemouth képes volt meglepni a sztárokból álló csapatot, és otthon tartották a három pontot.

Salah ugyan egyenlíthetett volna, büntetőt hibázott, és összességében megérdemelt volt a Bournemouth győzelme. Nem találták rajtuk a fogást a liverpooliak, akik a lehető legrosszabbkor kerültek mélyre, mivel jön a Real Madrid elleni BL-visszavágó.

Nem jók az előjelek, 5 gólt kaptak az Anfielden, és csak kettőt lőttek, úgy hogy az első két találat az övék volt. A Real Madrid viszont megcsinálta azt, amit a Liverpool nem, fordított a legutóbbi ellenfele ellen.

Mivel a Tottenham is nyert, a Liverpool megint távolabb került a BL-indulást érő negyedik helytől, ahol jelenleg a Spurs tanyázik 48 ponttal, egy meccset többet játszva. Klopp csapatának pedig jelenleg 42 egysége van, míg az United meccshátrányban is 49 pontos.