Clouds
21 Budapest
Dollár
354,12 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
435,68 Ft
Bitcoin
28,103 $

Mióta itt jártál:

A Chelsea és a Tottenham is nyerni tudott szombaton

Fotó: EPA/Isabel Infantes
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Miközben a Liverpool meglepő módon kikapott egy kiesőjelölttől, a Chelsea és a Tottenham hozta a kötelezőt.

Érdekesen alakulnak az események a Premier League-ben, amihez már hozzászokhattak a szurkolók. A Manchester United egy héttel ezelőtt 7-0-ra kapott ki a Liverpooltól, majd 4-1-gyel üzentek a Vörös Ördögök az Európa-ligában a Betis ellen.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Sokan azt várták, hogy a Liverpool megtáltosodik, és szép lassan odaérhet a Bajnokok Ligája-indulást érő helyekre. Ehhez képest Klopp csapata kikapott egy kiesőjelölttől, amivel fontos három pontot vesztettek.

Ezzel szemben a Tottenham verte (3-1) a Nottinghamot Kane duplájával és Heung-min góljával. Ugyan Richarlison az első percekben betalált, a VAR-os elemzés végén megállapították, hogy lesen volt. Worrall a 81. percben szépített, a hosszabbítások hosszabbításában pedig büntetőből lehettek volna eredményesek, Forster viszont résen volt.

Conte nemrég azt nyilatkozta, benne van a pakliban, hogy hamarosan kirúgják, de ez megint egy olyan győzelem volt, ami után vehet egy mélyebb levegőt. Ugyanakkor nem nyugodhat meg, sok fontos meccs van még a végéig.

A Chelsea meccse szintén izgalmas volt a Leicester City otthonában, ahol ment az adok-kapok. Chilwell már a 11. percben megadta az alaphangulatot, és a 34. percben Felix megduplázhatta volna a londoniak előnyét, de a VAR közbeszólt.

Helyette pár perccel ezután a Leicester Daka góljával egyenlített. Az első félidő hosszabbításában Havertz újra vezetéshez juttatta a Chelsea-t, majd Kovacic mindent eldöntött, de a győzelmük ellenére továbbra sem tudtak elmozdulni a 10. helyről, miközben rendkívül szoros előttük a mezőny.