Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Fordított és nyert a Real Madrid az Espanyol ellen

Fotó: EPA/Rodrigo Jimenez
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fontos 3 pontot szerzett a Real Madrid az Espanyol ellen, akik még vezettek is, de hiába, végül a királyi gárda otthon tudta tartani a pontokat.

A Real Madridnak valószínűleg már elúszott a bajnoki cím a LaLigában, de nem adja fel, a nagyobb különbség ellenére is. Ugyanakkor nagyobb esély van arra, hogy ismét felérnek a csúcsra a Bajnokok Ligájában.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

A Liverpool két góllal is vezetett ellenük az első mérkőzésen, majd öttel válaszolt a Real Madrid, így gyakorlatilag eldöntötték a továbbjutás sorsát. Nem mellesleg Klopp csapata ezután 7-0-ra verte a Manchester United, míg szombaton kikaptak egy kiesőjelölttől.

A Barcelona 24 meccset követően 62 pontos, eddig mindössze két vereségük, és szintén két döntetlenjük van. A Real Madrid már három vereséget, és öt döntetlent számol, amik még nagyon sokba kerülhetnek.

Tapad a Real a Barcára

Nem akarják feladni, és ezt az Espanyol ellen is bizonyították, akik már a 8. percben vezettek a Bernabeu-ban Joselu góljával. Túl sokáig a válaszra sem kellett várnia a hazai publikumnak, mivel V. Junior a 23. percben egyenlített, míg Militao a 39-ben fordítani tudott.

Sőt, a 75. percben akár 3-0-ra is lehetett volna, amikor Rodrygo szabadrúgása a keresztlécről vágódott le. Pacheco már verve volt, de a kapufa kisegítette, így még mindig volt némi esélyük arra, hogy legalább egyenlítsenek.

Ez viszont olyannyira elmaradt, hogy a hosszabbításban a csereként beállt Asensio beköszönt, a 3-1-re nyert Real Madrid pedig 6 pontra megközelítette az éllovas Barcelonát, akik vasárnap a Bilbao otthonában lépnek pályára. A Bilbao jelenleg csak a 9. helyen áll, de okozhatnak még meglepetést, amivel komoly szívességet tennének Ancelotti csapatának.