Clouds
21 Budapest
Dollár
356,69 Ft
Euró
387,35 Ft
Font
437,56 Ft
Bitcoin
27,269 $

Sir Alex Fergusont idézve reagált a liverpooli 0-7-re Erik ten Hag

Manchester, 2023. február 23. Erik ten Hag, a Manchester United vezetõedzõje a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntõjébe jutásért játszott Manchester United - FC Barcelona visszavágó mérkõzésen a manchesteri Old Trafford Stadionban 2023. február 23-án. MTI/AP/Dave Thompson
Sport
not image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Erik ten Hag vasárnap végignézette a Manchester United játékosaival a Liverpool ünneplését, majd Sir Alex Ferguson eszközéhez nyúlt a 7-0-ra elvesztett meccs után.

Előzmény:

 

A Manchester United menedzsere azt mondta játékosainak, maradjanak csendben és hallgassák, ahogy ellenfelük, a Liverpool megőrül, hogy ezzel vegye elejét a jövőben a hasonló kiütéseknek.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Ezután ten Hag Sir Alex Ferguson híres hajszárítózásával mart bele a focistáiba, elmagyarázva nekik, szerencséjük van, hogy nem a szurkolókkal egy buszon kell hazautazniuk, írja a Daily Mirror nyomán a Football 365.

A lapnak egy forrás elmondta, a „büntetés” másnap reggel is folytatódott a csapat edzőközpontjában: „Ten Hag egyértelműen ideges volt és azt mondta nekik, szerencsések, hogy a csapat buszával utazhattak haza és nem a szurkolókkal. Figyelmeztette őket, hogy ha még egy ilyen lesz, mehetnek az U21-es csapathoz.”

A menedzser emellett több látogatásra beutalta őket Rainer Koers sportpszichológushoz, akit pár hónapja a játékosok mentalitásának javítása érdekében vettek fel: „Ten Hag nem akarja, hogy a tavalyi rossz szezon ismétlődjön meg, ezért akarja őket sportpszichológushoz küldeni.”