Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Krausz Gábor szerelme topformában van

Mikes Annát egy ideje az egyik legvonzóbb hírességnek tartják, és nem érdemtelenül, ráadásué Krausz Gábor miatt csak még szebbé vált.

Fotó: Instagram/Mikes Anna
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Mikes Anna és Krausz Gábor szereleme töretlen, és nagy párost alkotnak együtt. Nem panaszkodhatnak a követők és a rajongók, mivel Gábor és Anna igyekszik aktív lenni a közösségi médiában, anélkül hogy sokak lennének. Ez messze nem jellemző rájuk, inkább egymás között élik meg a pillanatokat.

Ugyanakkor nem feledkeznek meg a követőkről sem, akik kíváncsiak. Valentin-napon is együtt voltak, egy romantikus programmal kapcsolódtak ki, és minden jel arra mutat, hogy egymásnak teremtette őket a sors. Gábor több szempontból is szerencsésnek tarthatja magát, hiszen egy végtelenül csinos, vonzó és szép nő mellett élheti az életét. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Mindenki drukkol nekik, és szorítanak azért, hogy később közös családot alapítsanak. Gábor az egyik interjújában őszintén beszélt arról, hogy nyitott egy második gyermekre, szívesen lenne kétszeres édesanya. Abban is biztosak vagyunk, hogy Anna kiváló édesanya lenne, és reméljük, mindez megadatik számára.

A Dancing with the Stars győztesei és nagy kedvencei azonban semmit nem sietnek el. Még mindig csak pár hónapja vannak együtt, és ahhoz, hogy egy páros teljesen megismerje egymást, időre van szükségük. Az idő is adott, akárcsak a lehetőségek, Anna pedig csak úgy ragyog, még adott esetben fáradtan is.

Mikes Anna néha szeret magában lenni, elmélkedni a dolgokról, egyszerűen csak hallgatni a világ hangjait. „Annyira jó néha csöndben lenni, csak egy picit megpihenni, megállni egy szóra, körülnézni, nem sietni és álmodozni. Hálát adni az életért, amiért ilyen csodás. Mert az, még az olykor-olykor előforduló nehézségeivel együtt is.”

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.