Dollár
393,91 Ft
Euró
414,55 Ft
Font
479,84 Ft
Bitcoin
16,858 $

Kisgyermek holttestét találták egy kigyulladt családi házban Békés megyében

Fotó:_Unsplash/Joachim Pressl
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Egy családi ház gyulladt ki csütörtök délután, a kisgyermeken már nem lehetett segíteni.

Egy kisgyermek holttestét találták a tűzoltók a Békés megyei Kisdombegyházon, ahol egy családi ház gyulladt ki csütörtök délután. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt indított eljárást.

Soron kívül Csak találgatás: nincs még megegyezés a Liu-fivérek távozásáról

 Mukics Dániel, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a parasztházban két szoba és az előszoba égett teljes terjedelmében. A tűzoltók a lángok oltása közben egy gyermek holttestét találták.

Az épület lakhatatlanná vált, az ott élők elhelyezéséről az önkormányzat gondoskodik – jelezte a szóvivő. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon azt közölte: a tűz kitörésekor az épületben egy kétéves gyermek, egy 17 éves fiatal és egy 68 éves nő tartózkodott.

A felnőttek még ki tudtak menekülni, de a kisfiút nem sikerült kimenteni, a helyszínen meghalt. A megyei rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt indított büntetőeljárást, és a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a tragédia körülményeit – írták a rendőrségi honlapon.

(MTI)