Dollár
425,57 Ft
Euró
422,46 Ft
Font
484,70 Ft
Bitcoin
20,121 $

A rommá tört és a Kacsóh Pongrác úti felüljáróról villamossínekre borult Mercedes

not image

Takács Petra

2021. december 30. - 07:10

Több új információ is kiderült a baleset kapcsán, amelynek főszereplője egy férfi, aki többek között úgy vezette a Mercedest, hogy eltiltás hatálya alatt volt.

A baleset még január 8-án történt 23 óra 30 perc körül. Elnézve a képeket, az összeroncsolódott Mercedest, kisebb csoda, hogy senki sem halt meg a borulásban. Az autó a Kacsóh Pongrác úti felüljáróról borult a villamossínekre, és amikor a rendőrök megérkeztek a helyszínre, egy férfi és egy nő tartózkodott ott.

Soron kívül Tüntetések miatt részben átalakul Budapest közlekedése

Mindketten könnyű sérülésekkel megúszták a hatalmasat balesetet. Elmondásuk szerint az autót egy harmadik fél vezette, aki állítólag elszaladt. A rendőröknek azonnal gyanús lett a történet, és semmi bizonyíték nem utalt arra, hogy lett volna egy harmadik fél.

A hátsó ülésen nemigazán volt hely, miközben előkerült három vodkás- és egy tequilás üveg, amik üresek voltak. A férfi ezen időszak alatt bűnügyi felügyelet alatt állt, nyomkövetőt viselt a lábán.

Ezt kérte Damu Roland a saját temetésére, nagyon fontos döntést hozott a halála előtt

Noha korábban eltiltották a járművezetéstől, a rögzített nyomok és a beszerzett információk szerint ő vezette az autót. „A zuglói nyomozók járművezetés ittas állapotban vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 26 éves M. Antalt, akinek ittasságát szakértői vizsgálat is igazolta. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére.” – írja a rendőrség.

„Az autó útvonalának feltérképezésekor arra is gyanú merült fel, hogy egy közeli benzinkúttól nem sokkal korábban fizetés nélkül hajtottak el. A rendőrök ez ügyben, valamint a járművezetéstől eltiltás szabálysértés miatt külön eljárást indítottak.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.