Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,678 $

Justin Bieber felesége nem túl szégyenlős (fotók)

Hailey Rhode Baldwin Bieber többek között a fenékformáját is megmutatja a fotókon, amire láthatóan nagyon büszke.

Fotó: Instagram/Hailey Rhode Baldwin Bieber
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem kell túl messzire mennünk ahhoz, hogy érdekes híreket olvassunk a sztárokról, akikből Magyarországon is jócskán találni. Tóth Gabitól például azt is megtudhattuk, hogy hány nyelven beszél, de a TikTok-trendeket is követi. Arra viszont már nem hajlandó, hogy olyan emberek tartalmát olvassa, akikkel nem tud azonosulni.

Emiatt sem érti, miért követik őt azok, akik egyenesen gyűlölettel vannak felé. Ez egy örök kérdés, és nemcsak ő, hanem minden más híresség kapcsán is. Erről lassan könyvet lehetne írni, de egy biztos, Gabi az ország egyik legismertebb sztárja, és nincs olyan nap, hogy ne jelenne meg róla pár cikk, amit nem sokan mondhatnak el magukról. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Nem mellesleg Gabi kiváló formában van, akárcsak a szintén énekespályát választott Opitz Barbi. A fiatal énekesnő és a TV2 sztárja nagyon jóban vannak egymással, mindketten egy tehetségkutató műsornak köszönhetik a karrierjüket. Ugyanakkor a külföldi hírességekről sem feledkezhetünk meg, akik szintén aktívak.

Justin Bieber felesége elismert modellé vált az évek alatt, és nyilván nem jött számára rosszul, hogy a világhírű énekes mellett lelt szerelemre. Azóta sokkal többen követik az életét, ami nyilván a bevételeire is hatással van. Hailey Rhode Baldwin Biebernek nem kell aggódnia a vagyoni helyzete miatt, sok felkérése van a modellszakmában.

Az Instagram oldalán keresztül számos fotót oszt meg az életéről, és nem lehet azt mondani, hogy nagyon szégyenlős lenne. Távolról sem tűnik annak, és milliók szeretnének legalább fele annyira jól kinézni, mint ő. A fiatal modell élete talán legszebb időszakát éli meg, miközben magánszigeteken piheni ki a fáradalmakat.