Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,44 Ft
Euró
392,16 Ft
Font
457,89 Ft
Bitcoin
60,988 $

Nagyon komoly formában várja a nyarat Opitz Barbi

Opitz Barbi kifogástalan formában várhatja a 2024-es nyári szezont, ami minden bizonnyal számára is nagyon sűrű lesz.

Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy a nyári szezonra koncentrálhassunk, ugyanis, ha magunk mögött tudjuk hagyni a februárt, a március már sokkal kellemesebb lehet, az időjárás szempontjából is. Sokan egyetértenek azzal, hogy az első kettő a legnehezebb hónap az évben, utána már minden ideálisabb.

A sztárok élete közben is nagy erőkkel zajlik, nemrég például megtudhattuk, hogy Molnár Gusztáv újra szerelmes. Krausz Gáboréknál is dúl a szerelem, és nem mellesleg Mikes Anna szenzációsan néz ki, több mint szerencsésnek érezheti magát a Séfek Séfe sztárja, hogy egy ilyen nő mellett folytathatja az életét. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Gábor exe, Tóth Gabi szintén nagyon boldog, és ugyancsak odafigyel a megjelenésére. Neki sincs miért aggódnia a formáját illetően, biztosan lesznek róla is később nyári fotók, akár bikinis felvételek. Büszke lehet az énekesnő, és nem kizárt, hogy erre a nyárra hozza össze az eddigi leglátványosabb bikiniformáját.

Ez Szandinál már megvan, egészen elképesztően jól tartja magát. Nem lehet szavakat találni a vonalaira, és ezzel minden generáció számára példát mutat abban, hogy milyen fontos az egészséges életmód. Szandi számára a sportolás nagyon is evidens, olyan neki ez, mint a levegő, és vissza is köszön a formáján,

Opitz Barbi sem unatkozik, imádja a nyarat, a szép, divatos ruhákat és a szabadtéri koncerteket. Ezeket gyakran kombinálja, és igen látványos szettekben köszön be, most is így tett. Látván a formáját, ugyancsak magabiztosan készülhet az előtte álló hónapokra, tele önbizalommal, miközben a rajongók sokat dicsérik.