Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,678 $

Molnár Gusztáv újra szerelmes

Egy rendkívül nehéz időszakot követően újra szerelembe esett Molnár Gusztáv, aki nagyon boldogan beszélt a kapcsolatáról.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Molnár Gusztávnak az életéért kellett küzdenie, annyira elhatalmasodott rajta az ital iránti függősége, de ez mára múlt. Letette az italt, sok időt töltött az elvonón, melynek ideje alatt új emberré vált. Voltak, akik mellette álltak és állnak továbbra is, nekik mindig is sokat köszönhet, de a legnagyobb siker az övé.

Egyre többet szerepel, nyilatkozik a médiában, most épp azt tudhattuk meg, hogy szerelmes. „Jelentek már meg cikkek, melyek sejtetni engedték, hogy vannak próbálkozásaim a magánéletemben, de most jött el az ideje annak, hogy hangosan ki is mondjam: Belépett valaki az életembe, aki visszaadta a szerelembe vetett hitemet.” – idézte a Bors a színészt. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Elárulta, minden egy közös munkával kezdődött, és kiderült, a sorsukat tekintve vannak bizonyos átfedések az életükben. Emiatt is hasonló módon néznek a világra, ami máris fontos közös pontot jelent, hiszen szerinte ez a szemlélet nagyon elüt az átlagostól. „A hölgy nagyon intenzíven foglalkozik az önismerettel és az nem titok, hogy ha valami, akkor az önismeret az, amiben fejlődnöm kell.”

A Borsnak adott interjújában tért ki arra, hogy mindketten útkeresők, és ezen az úton igyekeznek egymást segíteni. Először csak barátok voltak, barátként fordultak egymáshoz, majd szép lassan egyre inkább elmélyült a kapcsolatuk, amiért hálásak, hiszen szerelmesnek lenni a világ legcsodálatosabb dolga.

Annyira komoly a dolog, hogy Gusztáv tökéletes társnak nevezte a nőt, és szerinte nem kizárt, hogy közös a jövőjük. Végre szeretve érzi magát, ami egyfajta biztonságérzetet is ad neki, és újra szerelemmel szerethet valakit. Egyelőre nem láthattuk a nőt, de idővel talán erre is sor kerül, mert sokan kíváncsiak rá, nemcsak Gusztáv rajongói.