Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,85 Ft
Euró
393,32 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
66,832 $

Jürgen Klopp bejelentette a Liverpool kulcsjátékosainak visszatérését

Ketten hamarosan ismét bevethetők lesznek, Diogo Jota gyógyulása azonban még távolabb van.

MTI/EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Véget értek a válogatott szünetek, így két győztes meccs után Szoboszlai Dominik is visszatért Liverpoolba. Jürgen Klopp már a hétvégi Premier League találkozóra készül, melyen hazai pályán fogadják a Brightont. A nyáron leköszönő edző egyúttal jó hírekről számolt be.

Klopp ugyanis elárulta, hogy Curtis Jones ismét bevethető lesz, miután februárban bokasérülést szenvedett. Jones akkor mankóval jött le a pályáról, ezen a meccsen ráadásul Diogo Jota is komoly sérülést szedett össze, ő azonban jóval később állhat újra a liverpooliak rendelkezésére. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Nem úgy, mint a kapus Alisson, aki várhatóan még április vége előtt visszatér combhajlító sérüléséből. A brazil hálóőr szintén februárban került partvonalra, ő a Vörösök szempontjából elátkozott Brentford elleni meccs előtti bemelegítésén kapott a combjához – emlékeztetett a 90min.

Jota mellett Alexander-Arnoldot is nélkülöznie kell Jürgen Kloppnak, ami a bajnoki hajrához közeledve nem túl szerencsés, ráadásul a Liverpool programja rendkívül sűrű, április első hetében a Sheffield United, majd a csapatot az FA-kupából kiejtő Manchester United ellen is pályára lépnek.

Ezt követően a Crystal Palace, a Fulham, az Everton, majd a West Ham következik, legalábbis a Premier League-ben, hiszen mellette ott van még az Európa-liga is, ahol április 11-én, majd egy héttel később az Atalantával csapnak össze Szoboszlaiék a legjobb nyolcba kerülésért.

Tóth Gabit gyakrabban említették az online médiában tavaly, mint Szoboszlai Dominiket

Pedig a magyar klasszis labdarúgó nem kis eredményeket ért el, s nemzetközi szinten is hatalmas népszerűségre tett szert.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.