Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,438 $

2024 tavaszán a Budapest Sportarénában ad koncertet a Wellhello

Ígéretük szerint a „a szupershow-nál is szupershow-bb” lesz.

Fotó: A Wellhello koncertje a marosszentgyörgyi Vibe fesztivál MOL Mainstage-én 2023. július 7-én. MTI/Kiss Gábor
Kult

Koós Alexandra

Szerkesztő

Júliusban tízéves lesz a Wellhello, amit 2024. április 27-én, a Budapest Papp László Sportarénában tartott koncertjükkel ünnepelnek meg: a csapat az eddigi leghosszabb show-jára készül – derül ki a sajtóközleményből.

Ennek során olyan dalok is felcsendülnek majd, amik csak ritkán szólaltak meg élőben, beleértve Fluor Tomi és Diaz első közös próbálkozásait is. Hozzáteszik, a meghívottak listáján szerepel mindenki, aki fontos volt a Wellhello számára ebben a tíz évben, és érkezik néhány váratlan vendég is. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Egyúttal azt ígérik, hogy „a szupershow-nál is szupershow-bb” lesz – írja a Telex a sajtóközleményre hivatkozva, amelyben Flourt is idézik. „Mostanában egyre gyakrabban jönnek oda emberek hozzánk az utcán azzal, hogy a koncertünkön ismerték meg egymást a szerelmükkel, amiből azóta házasság, gyerek és család lett” – fogalmazott.

Majd azzal folytatta: „Ezek megható dolgok, de vannak szürreálisak is, mint mikor odajön egy 20 éves ember, hogy 10 évesen rajongóként imádott minket és lényegében rajtunk nőtt fel. Hálásak vagyunk, hogy ilyen kitartó és ragaszkodó közönségünk van! Túl vagyunk sok boldog pillanaton, sok mélyponton és a mi életünkben is sok minden változott, hiszen a huszonközepe srácokból harmincközepe lett és időközben megszületett az első Wellhello baba is Diazéknál. Egy dolog örök: A barátság, amin már nem változtat semmi”.

Korábban azt is megírtuk, hogy Majka különleges fellépéssel készül jövőre az MVM Dome színpadán: március 23-án ugyanis a magyar előadók közül elsőként körszínpados koncertet ad majd, ami azt jelenti, hogy a rajongói minden irányból élvezhetik a látványos show-t.