Dollár
432,50 Ft
Euró
420,54 Ft
Font
470,25 Ft
Bitcoin
19,424 $

Igazságszérummal bizonyítaná ártatlanságát a rákóczifalvai sorozatgyilkos

Fotó: Luctheo/Pixabay
not image

Takács Petra

2021. június 26. - 18:58

Igazságszérummal akarja bebizonyítani ártatlanságát az a rákóczifalvai sorozatgyilkos férfi, aki három idős embert is kegyetlenül meggyilkolt, majd kifosztott puszta kézzel az otthonában. Korábban beismerte a gyilkosságokat, később azonban visszavonta vallomását, ezért hamarosan akár életfogytiglanra is ítélheti a bíróság.

A 25 éves férfi az utolsó szó jogán igazságszérumot követelt a bíróságon, aki két hónap alatt három idős embert is kegyetlenül meggyilkolt otthonában, Rákóczifalván. A férfi puszta kézzel gyilkolta meg áldozatait, az áldozatok saját otthonában.

Soron kívül Kormányinfó: erre számíthatnak az önkormányzatok a hatalmas áremelkedéssel

Somodi László ügyvéd elmondta, a 25 éves vádlott a bíróságon az utolsó szó jogán igazságszérumot követelt, melytől azt várja, hogy segítségével be tudja bizonyítani ártatlanságát úgy, hogy korábban egyébként már bevallotta tetteit.

Az igazságszérum ötletét a férfi egyik kedvenc sorozatából kölcsönözte, a probléma csak az, hogy ezt a szérumot egyrészt betiltották, másrészt Magyarországon soha nem is alkalmazták. Korábban egyébként már elvégezték a férfi poligráfos hazugságvizsgálatát, melynek során megbukott.

A Tények értesülései szerint a gyilkos első áldozata egy 63 éves férfi volt, akit megölt, majd kifosztott, később pedig két másik ház lakójával barátkozott össze, a szomszédok pedig elmondták, gyakran látták a környéken a gyilkost.

A két másik áldozatával szóváltásba keveredett, miután az áldozatok ki akarták tessékelni a házból, erre a gyilkos ütlegelni kezdte őket, majd mellkasukra nehezedett és meggyilkolta áldozatait. A férfit egy nap alatt elkapták, s mint kiderült, korábban is követett el erőszakos bűncselekményt.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.