Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Hét évet kapott az a férfi, aki egy üvegdarabbal szúrta hasba testvérét

Az incidens 2020 októberében történt, miután a felek italozás közben előbb veszekedni, majd verekedni kezdtek.

Fotó: Unsplash
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Hét év fegyházra és öt év közügyektől eltiltásra ítélte jogerősen a Győri Ítélőtábla azt a férfit, aki három évvel ezelőtt életveszélyesen megsebesítette a testvérét egy üvegdarabbal – írta meg a 24.hu az ugyeszseg.hu beszámolója alapján.

A Győri Fellebbviteli Főügyészség tájékoztatása szerint a testvérek italozás közben összevesztek, majd verekedni kezdtek. Lakótársaik szétválasztották, és külön szobába vitték őket, a vádlottól pedig egy bicskát is elvettek. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

A sértett azonban a fivére után ment, tovább folytatták a verekedést, s közben egy borosüveget is eltörtek. Az elkövető felvette a földről a törött üveg nyakát, majd azzal közepes erővel hasba szúrta a testvérét.

Orvosi beavatkozás nélkül meghalt volna

A lakótársak észlelték a történteket, ezért azonnal értesítették a mentőket, akik a sérültet kórházba szállították. A megszúrt férfi életveszélyes sérülést szenvedett, s orvosi beavatkozás nélkül meghalt volna.

Mint kiderült, a férfi hét évet kapott elsőfokon. Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, a vádlott és a védője fellebbezett. Kiemelték, a másodfokú bíróság a fellebbviteli főügyészség álláspontjával egyetértve, helybenhagyta a férfi büntetését.

Korábban hasonló esetről számoltunk be, amely júliusban, egy Gatwickből St Luciára tartó járat fedélzetén történt. A szemtanúk szerint férfi utasok egy csoportja nőket zaklatott a gépen, két fő pedig annyira összeveszett, hogy az egyikük törött borosüveggel szúrta le a másikat.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.