Dollár
431,59 Ft
Euró
423,16 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,349 $

Halálos kórháztűz Budapesten: Kásler Miklós a helyszínről jelentkezett (videó)

Fotó: Facebook/Kásler Miklós
not image

Takács Petra

2022. január 23. - 15:13

Kásler Miklós is kiment a helyszínre sietett, hogy személyesen szerezzen információkat a történtekről, de egyelőre nem tudni, pontosan mi történt.

Korábban több alkalommal is beszámoltunk a Szent Imre kórházban kitört tűzről, amelyben egy ember életét vesztette. Később kiderült, hogy egy fiatal nő az áldozat, aki olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni az életét.

Kásler Miklós is elment a helyszínre, hogy személyesen szerezzen információkat a halálos kórháztűről, miközben már zajlik a nyomozás. Jelenleg nem tudni, hogy miért csaptak fel a lángok, és milyen körülmények között vesztette életét a fiatal nő.

„Tűz ütött ki vasárnap reggel a budapesti Szent Imre kórházban, a lángokat a tűzoltók kora délelőttre eloltották.” – írta Kásler a Facebook oldalán, ahol megerősítette, hogy már begyűjtötte az első fontos információkat a tűzesetről.

„Amint értesültem a hírről azonnal a helyszínre siettem, ahol Dr. Bedros J. Róbert főigazgató úr arról tájékoztatott, hogy a tűzben egy ember életét vesztette. A tűz öt a füst pedig több mint 100 négyzetméternyi területet érintett, amelynek következtében 56 beteget kellett áthelyezni.”

„A betegekért az oltás és a mentés ideje alatt folyamatosan érkeztek a mentőautók, akik a betegek áthelyezésében segédkeztek.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.