Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,52 Ft
Euró
392,17 Ft
Font
458,69 Ft
Bitcoin
67,186 $

Gulyás Gergely visszatért az operációja után

Gulyás Gergely, a magyar kormány egyik legfontosabb minisztere komoly operáción esett át, viszont már újra a kollégái között dolgozhat.

Fotó: Facebook/Gulyás Gergely
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Egy ideje tudni lehetett, hogy Gulyás Gergelyt megoperálták, majd őszintén beszélt azon nehézségekről, amik érték. Egy ilyen operáció mindig kihívást jelent, de a miniszter sikeresen vészelte át ezt az időszakot, majd először home office-ban tért vissza. Közben reagált a Magyar Péter-ügyre, akit a következő Márky-Zay Péternek nevezett.

Sűrű órák ezek, ugyanis Orbán Viktor egy újabb fontost döntést hozott, melynek részeként Menczer Tamás átvette Hollik István kommunikációs igazgatói feladatait. Szintén fontos mozzanata a napnak, hogy Gulyás Gergely az operációját követően újra, személyesen a kollégáival dolgozhat együtt. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

A rendkívül tapasztalt és elismert miniszter egy stratégiai kabinetülésen tért vissza, ahogyan az várható is volt. Szép lassan Gulyás is visszanyerheti az erejét, és minden bizonnyal a közeljövőben ott lesz a Kormányinfókon, válaszolván az újságírói kérdésekre, így az aktuális állapota is téma lehet.