Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,69 Ft
Euró
393,73 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
66,506 $

Újabb bejelentést tett a kormány, Orbán Viktor fontos döntést hozott

Hollik István barátjának, Menczer Tamásnak adja át a kommunikációs igazgatói feladatokat, amit már meg is erősítettek.

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfõ felszólal az Európai Nukleáris Szövetség elsõ csúcstalálkozóján Brüsszelben 2024. március 21-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Időről időre a kormányon belül is vannak változtatások, változások. Nemrég a kegyelmi ügy kapcsán Novák Katalin igazságügyi miniszter lemondott, ami kapcsán Rákay Philip is elmondta a véleményét. Rákay egyedül azt kifogásolta, hogy nem mondott le azonnal Novák, miközben Varga Judit igazságügyi miniszter is elköszönt a politikától.

Szentkirályi Alexandra pedig a kormányszóvivői feladatait adta le, mert főpolgármester lenne Budapesten. Karácsony Gergelynek is üzent, aki szerinte Gyurcsány Ferenc bábja, a fontosabb döntéseket nem ő, hanem a volt miniszterelnök hozza. Most pedig Hollik István számolt be arról, hogy átadja a kommunikációs igazgatói feladatokat barátjának, Menczer Tamásnak.

„A kommunikációs igazgatói feladatokat átadom Menczer Tamás barátomnak, képviselőtársamnak. A lényeg persze nem változik! Nekünk továbbra is Magyarország az első!” – olvasható a posztban a Facebookon. „Nagy megtiszteltetés, hogy Miniszterelnök úr felkérését elfogadva a jövőben Európa legerősebb és legsikeresebb politikai közösségének, a Fidesz-KDNP-nek a kommunikációs igazgatójaként dolgozhatok.” – reagált Menczer.

„Az államtitkári munkát befejezem, ugyanakkor a budakörnyéki Pest 2-es választókörzetemért a jövőben is mindent meg fogok tenni. Köszönöm elődöm, Hollik István képviselőtársam, barátom munkáját! A régi baloldal (Gyurcsány úr és a többiek) és az új baloldal (árulók, politikai kalandorok) a jövőben is számíthatnak rám.

„A harcot emelt fővel és egyenes háttal meg fogjuk vívni, és a közösségünk erejének köszönhetően meg is fogjuk nyerni! Hajrá, Magyarország! Hajrá, Fidesz-KDNP” – üzent a közösségi médián keresztül.