Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,58 Ft
Euró
392,58 Ft
Font
456,43 Ft
Bitcoin
66,351 $

Szentkirályi Alexandra: Karácsony minden nyugdíjasnak 20 ezer forint rezsitámogatást ígért

Szentkirályi Alexandra megemlítette, hogy 2019-ben Karácsony Gergely, Budapest főpolgármester minden nyugdíjasnak 20 ezer forint rezsitámogatást ígért.

Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra láthatóan felvette a kesztyűt, és Budapest főpolgármestere akar lenni, mert mindenképpen változtatna a jelenlegi helyzeten, már csak a sokszor kilátástalan közlekedés miatt is. Orbán Viktor miniszterelnök szintén a támogatásáról győzte meg Szentkirályit, ahogyan a többi miniszter is.

Szentkirályi azon a véleményen van, hogy Budapestet egy ideje nem Karácsony Gergely irányítja, hanem valójában Gyurcsány Ferenc. Szerinte Karácsony főpolgármesteri tisztsége csak formális, mert helyette a DK vezetője dönt, más nem szólhat abba bele, amit abszurdnak tart, és Budapesdt rossz irányba halad. Soron kívül Kósa Lajos: Magyar Péternek nem tüntetnie kellene, hanem virágot vennie a volt feleségének

Vitézy Dávid szintén megküzd a főpolgármesteri székért, ugyanakkor Szentkirályi elsősorban Karácsonnyal foglalkozik. Egyrészt mert ő az aktuális főpolgármester, másrészt még mindig nagy a támogatottsága, ami hamarosan változhat. Szentkirályi Alexandra, a volt kormányszóvívó videókkal igyekszik felhívni az emberek figyelmét.

„Különleges helyen folytatódik a Kamuméter. Rákosmentén egy nyugdíjas házaspárt látogattam meg. Karácsony Gergely 2019-ben minden nyugdíjasnak 20 ezer forint rezsitámogatást ígért.” – írta a posztjában Karácsony riválisa, Szentkirályi, aki rendszeresen jelentkezik videós anyagokkal, melyekkel rá akar világítani a hiányosságokra.

A Bartal család nagyon kedvesen fogadta Szentkirályi Alexandrát, miközben Karácsony ismét szóba került, főleg azok után, hogy mi volt a bizonyos ígéret. „A Bartal család nagyon kedvesen fogadott, a főpolgármester azonban durván hazudott nekik. A nyugdíjasok nem ezt érdemlik. Budapesten változás kell!”

Szentkirályi Alexandra szerint a BKK-BKV csoport munkatársainak is járna országbérlet

Noha arról nem tett említést, hogy programja része lenne a téma, azt mondja, "nem helyes, hogy Budapest főpolgármestere nemtörődömség miatt elfeledkezne 15 ezer emberről".

Magyar utasok rekedtek a barcelonai repülőtéren

A Wizz Air légitársaság utasai kénytelenek voltak Barcelonában maradni, miután a rendkívüli időjárási viszonyok miatt törölték a Budapestre induló járatot.