Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,79 Ft
Euró
393,19 Ft
Font
460,52 Ft
Bitcoin
62,772 $

Orbán Viktor fontos bejelentést tett Szentkirályi Alexandráról (videó)

Szentkirályi Alexandra Orbán Viktor mellett áll, és ez fordítva is igaz, drukkol neki, hogy megnyerje a választásokat Budapesten.

Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Egy ideje sejteni lehetett, hogy Szentkirályi Alexandra lehet a Fidesz jelöltje, aki harcba szállhat Budapest vezetéséért. Ő lenne az első női politikus, aki megkapja ezt a lehetőséget, de nemcsak a jelenlegi főpolgármesterrel kell majd megküzdenie, hanem a szintén támogatott Vitézy Dáviddal. Szoros hármas csata várható, még a közvélemény-kutatások sem igazán mutathatnak rá a valódi állásra.

Ez ráadásul folyamatosan változni fog, emiatt is fontos a kampány. Szentkirályi már gőzerővel gyártja a videókat, igyekszik felhívni az emberek figyelmét a hiányosságokra, legutóbb például a dugóban ülve jelentkezett be Budapestről, ami már egy ideje megszokott kép, és sokan dühösek emiatt Karácsonyra.

A volt kormányszóvivő sem látja maga előtt, hogy Karácsony tervei sorra valósultak volna meg, éles kritikákat fogalmaz meg róla, és szerinte közben nem is ő irányít, csak formális a szerepe, mert Gyurcsány Ferenc a főnök. Ez lenne az első, amin mindenképpen változtatna, és nyilván, ha ő kapná meg a lehetőséget, adott esetben már Gyurcsánynak sem lehetne semmilyen ráhatása a dolgok menetére.

Orbán Viktor személyesen beszélgetett Szentkirályival, és egy gyönyörű virágcsokrot ajándékozott neki. Megjegyezte, a családi háttere miatt virágban is erős, ezernyi virágot vásárolt már a családtagoknak, így volt ideje tapasztalatot szerezni. A Fidesz maximálisan Alexandra mögött áll, az eseményen többek között Rogán Antal is ott volt más vezető politikusokhoz hasonlóan.

Alexandra megjegyezte, egy olyan várost próbál intézni, ahol jobbá válhat a közlekedés. Ezzel végérvényesen eldőlt, hogy Szentkirály Alexandra az a személy, aki a Fidesz támogatásával ott lesz a főpolgármesteri választásokon. „Nagy megtiszteltetés volt kormányszóvivőként a hazámat szolgálni. Főpolgármesteri jelöltségem újra szeretett szülővárosomhoz köt. Köszönöm a bizalmat! Budapesten változás kell!” – mondta a Fidesz jelöltje.