Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,71 Ft
Euró
392,31 Ft
Font
459,69 Ft
Bitcoin
63,410 $

Szentkirályi: „Jelenleg Gyurcsánynak van főpolgármestere, de a budapestieknek nincs”

Szentkirályi Alexandra úgy véli, Karácsony Gergely jelenléte Budapest élén csak formális, mert valójában Karácsony Gergely irányít.

Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Kiss László

Szerkesztő

Többek között Tarlós István, Budapest volt vezetője is nagyon jó opciónak tartja Szentkirályi Alexandrát, aki korábban kormányszóvivőként is dolgozott. Most azonban az a terve, hogy Budapest élére áll, miközben Vitézy Dávid is csatlakozott ehhez a körhöz, aki ugyancsak beindította a kampányát.

Karácsony Gergely támogatottsága még mindig magas lehet, de nem nyugodhat meg, már csak Szentkirályi miatt sem, aki egyre népszerűbb a választók körében. Ő lehetne az első női főpolgármester, és ez is a terve, mert megunta az ígérgetéseket, és teljesen más elképzelése van Budapestről, mint Karácsonynak. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

„Budapest sikeres és folyamatosan fejlődő város volt, stabil pénzügyekkel. Több mint 200 milliárd forintos megtakarítással adtuk át. Karácsonyéknak mégis sikerült a csőd szélére navigálni.” – írta Szentkirályi Alexandra a Facebook oldalán, aki Budapest régi lakosaként még inkább szembesül a hiányosságokkal, és igazi változást akar.

Szerinte az sem véletlen, hogy üres Budapest kasszája, mert úgy látja, a városháza jelenleg Gyurcsány Ferenc régi embereinek a kifizetőhelye, amin sürgősen változtatna. „Nem véletlen, hogy üres a kassza, hiszen a városháza jelenleg Gyurcsány régi embereinek a kifizetőhelye.” – folytatta.

Szentkirályi szerint jelenleg Gyurcsánynak van főpolgármestere, addig a budapestieknek nincs. „Én hiszem azt, hogy városunk újra a sikerek és fejlődés pályájára léphet, de ehhez új vezetésre van szükség, ami a városért és az emberekért dolgozik, nem pedig Gyurcsányért. Jelenleg Gyurcsánynak van főpolgármestere, de a budapestieknek nincs. Változás kell!”

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.

Fél nap alatt elfogták a budapesti Louis Vuitton üzlet tolvajait

A budapesti rendőrök mindössze 12 óra alatt azonosították a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit.