Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Szentkirályi Alexandra a dugóban ülve üzent Karácsony Gergelynek

Szerinte Karácsony Gergelynek köszönhetően Budapest olyan, mintha az egész nagy parkoló lenne, ahol még a haladás is nehézkes.

Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra az elmúlt időszakban kormányszóvivőként tevékenykedett, sokszor láthattuk a Kormányinfók alatt Gulyás Gergely miniszter mellett, aki szerint Magyar Péter lett az új Márki-Zay Péter. Nemcsak Gulyás, hanem többek között Hollik István is igen éles kritikával illette Varga Judit volt férjét.

Közben zajlik a kampány a főpolgármesteri címért, amiért többek között Vitézy Dávid is harcba szállt, míg Karácsony Gergely nem akarja kiengedni a kezei közül a vezetést. Szentkirályi szerint azonban ez nem szól másról, mint Gyurcsány Ferencről, mert ő hozza a döntéseket Budapest városvezetésében, nem más.

Orbán Viktor miniszterelnök is ezen a véleményen van, nem tudja Karácsonyról elképzelni, hogy képes lenne fontosabb döntéseket hozni. Sokan Karácsonyt látják Budapest fő problémájának, már csak a dugók miatt is. Szentkirályi Ennek kapcsán szólt most ismét a választókhoz, Budapest lakosaihoz, illetve azokhoz, akik gyakran kelnek át a fővároson.

„Karácsony Facebookon híreszteli, hogy kevesebb a dugó a fővárosban, csak az a baj, hogy aki nem buszsávban közlekedik, az máshogy tapasztalja. Karácsony Gergely fölényesen oktatja a budapestieket, hogy ki, mivel közlekedjen.” – írta a posztjában Szentkirályi, hozzátéve, olyan Budapest, mint egy óriási parkoló.

„De egy főpolgármesternek nem az a dolga, hogy megmondja, hogy mivel menjünk dolgozni, hanem, hogy előteremtse a közlekedési lehetőségeket. Karácsony ebben sem volt a helyzet magaslatán, hiszen egy kilométer sínt sem adott át az 5 éve alatt. Budapesten változás kell!” – emelte ki a Fidesz jelöltje.