Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,569 $

Gulácsi Péter hamarosan Lionel Messivel kerülhet egy ligába

A magyar kapus már a télen távozhat Lipcséből.

Telki, 2023. október 16. Gulácsi Péter kapus a magyar labdarúgó-válogatott edzésén a telki edzõközpontban a másnapi, Litvánia elleni mérkõzés elõtt 2023. október 16-án. MTI/Kovács Tamás
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Mondhatni házon belül válthat csapatot Gulácsi, miután Emil Forsberggel együtt a New York Red Bulls csapatával hozták szóba. A 33 éves magyar hálóőr a hírek szerint már a téli átigazolási időszakban klubot válthat.

Gulácsi Péter még tavaly ősszel sérült meg a BL-ben, térdszalagszakadása után pedig a teljes szezont ki kellett hagynia. Mivel nem sikerült magát visszaverekednie a kezdőbe, ráadásul a Lipcse kapusigazolást is tervez, ezért minden bizonnyal a távozás mellett kell döntenie. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

A New York Red Bulls az RB Leipziggel azonos tulajdonosi körbe tartozik, így kézenfekvő döntés lenne, ha a rutinos kapus az amerikai ligában folytatná, ahol igazi nagyágyúkkal találkozhatna a következő szezonban.

Gulácsi Péter azonban újabb – ezúttal szerencsére nem súlyos – sérülést szenvedett a napokban, lábujjzúzódása miatt pedig a Lipcse keretéből is kikerült, helyét Leopold Zingerle vette át Marco Rose csapatában.

A magyar kapus számára a válogatottbeli szereplés miatt is rendkívül fontos lenne, hogy olyan csapatot találjon, melyben folyamatosan védhet. A Szerbia és Litvánia elleni EB-selejtezők során a kispadon kapott helyet, vélhetően Bulgáriába is a csapattal tart – írja a Sportal.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.