Dollár
425,30 Ft
Euró
421,75 Ft
Font
482,11 Ft
Bitcoin
20,229 $

Guardiola szerint Haaland még jobb lehet

MTI/EPA/PETER POWELL

Bense Róbert

2022. szeptember 16. - 19:32

Nehéz elképzelni, hogy van még feljebb.

Erling Haaland és Pep Guardiola között hatalmas az egyetértés, az edző folyamatosan a norvég teljesítményét méltatja, a remek formában lévő csatár pedig nem győzi hangsúlyozni, mennyire profi légkör fogadta Manchesterben.

Soron kívül Orbán Prágából üzent: az elhibázott brüsszeli szankciós politikát újra kell gondolni

Haaland fantasztikusan kezdte meg a szereplését a Cityben, augusztusban egyből megkapta a hónap játékosa címet a Premier League-ben, ami nem is csoda, kilenc meccsen 13 gólt szerzett – emlékeztetett a Sky Sports.

A hét közepén a Borussia Dortmund ellen szerzett briliáns, győztes találatát követően Guardiola egyenesen Johan Cryuffal hasonlította össze őt, a City menedzsere pedig úgy véli, hogy Haaland formája a jövőben csak javulni fog.

“Kivételes csatár, ezt már sokszor elmondtam. Úgy gondolom, van benne ambíció, jobb akar lenni, és szerintem jobb is lesz” – mondta róla a spanyol edző.

„Nehéz országot, bajnokságot váltani, de nagyon sokat segítettek nekem, boldog vagyok itt. Jók voltak hozzám a kezdetektől fogva” – mondta korábban Haaland. Azt is hozzáfűzte, hogy Guardiola mindenre gondol, ami a fejlődését segíti.