Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Videón a Real Madrid nagy riválisának góljai, amik nagyon sokat érhetnek

A bajnoki cím aligha érhető el a Girona számára, ahhoz a Real Madridnak igen rossz formát kellene mutatnia, ugyanakkor a Bajnokok Ligája indulás még adott.

Fotó: EPA/David Borrat
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid egy igen érzelmes és drámai mérkőzésen van túl a LaLigában. Az egy ideje mellőzött Modric döntötte el a 3 pont sorsát, noha megint csak az utolsó percek előtt kapott lehetőséget. Ez sem akadályozta meg őt abban, hogy bombagólt lőjön, ami ismét csak felvet pár kérdést, főként azt, miért nem játszatja többet Ancelotti.

A Real edzője megint nagyon elismerősen nyilatkozott a horvát legendáról, aki azonban ettől még nem játszik többet. Egy rendkívül intelligens játékosról beszélünk, így nem is kelt feszültséget az ügy miatt a nyilvánosság előtt, de nyilván frusztráló számára, hogy egyik szezonról a másikra ilyen szinten mellőzötté vált. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Közben a Barcelona is nyert, bár nem sokáig lehettek a második helyen, mert a Girona szintén hozta a kötelezőt. Ugyan a Real Madrid előnye 6 pont a Girona előtt, ami nem ledolgozhatatlan, nehéz elképzelni, hogy a madridiak kiadják a kezükből az első helyet, és ne nyerjék meg a bajnokságot. Itt inkább az a kérdés, hogy a Girona maga mögött tudja-e tartani a Barcelonát.

A Girona a meccs legvégén döntötte el a 3 pont sorsát, és a videós összefoglalóban is látni, voltak necces helyzetek. A hajrában lőtt két gól minden kérdést lezárt, így a Girona egy rosszabb szériát maga mögött hagyva ismét nyerni tudott, amire már nagy szükségük volt, mert rövid időn belül kétszer is kikaptak. A videós összefoglalót erre a linkre kattintva nézhetjük meg.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.