Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

A mellőzött Modric volt a Real Madrid hőse a Sevilla ellen

Luka Modric már nagyon keveset játszik a Real Madridban, de legutóbb az ő gólja döntött a Sevilla ellen, ami 3 pontot ért.

Fotó: EPA/Javier Lizon
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid egy héttel ezelőtt váratlanul pontokat bukott, amit a Girona olyannyira nem tudott kihasználni, hogy kikapott a Bilbao otthonában. A Barcelona viszont élt a lehetőséggel, és legutóbb is nyert, amivel rég nem látott közelségbe került hozzájuk a Real Madrid, illetve felugrottak a második helyre.

Ezek után nagyon bizakodóan várhatták a Sevilla elleni meccset, még akkor is, ha a csapat messze formán kívül van magához képest, és csak a tabella második felében szerepel. A Real Madrid semmit sem bízhatott a véletlenre, és igencsak meg kellett szenvedniük, miközben a legendájuk, Ramos már ellenfélként lépett pályára a Bernabeuban. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

Nem volt egy könnyű meccs, egyik fél számára sem, és végül egyetlen egy gól döntött. Ugyan Vázquez már a 10. percben betalált, a VAR-os vizsgálat után elvették a gólját, míg Ancelotti olyan hevesen reklamált a pálya szélén, hogy sárga lapot kapott. Nagyon ideges volt az olasz edző, nem értette a helyzetet, csak mondta a magáét.

A mindent eldöntő találat csak a 81. percben született meg, és az a Modric szerezte, aki egy ideje maximum csereként léphet pályára, és sokat pletykálnak a jövőjéről. Most azonban a régi időket idézte, amikor sokszor az ő zsenialitása döntötte el a mérkőzéseket, és ezzel a győzelemmel már 65 pontos a csapat az 57 pontot számláló Barcelona előtt.

A Girona ugyan 56 egységnél jár, még nem játszotta le a 26. fordulóját, amit kötelező lesz hoznia a Rayo Vallecano ellen hétfő este. Ha nem nyerik meg a mérkőzést, minden bizonnyal véglegesen lemondhatnak a bajnoki címről, és még a második helyük is veszélybe kerülhet, amit már a Barcelona birtokol.