Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,44 Ft
Euró
394,85 Ft
Font
462,13 Ft
Bitcoin
62,453 $

Ancelotti: a „példamutató” Modric „nagyszerű gól lőtt” a Sevilla ellen

Carlo Ancelotti nem győzte dicsérni a horvátot, aki egyetlen góljával eldöntötte az egész mérkőzést.

Fotó: EPA/Javier Lizon
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a vasárnapi, Sevilla elleni LaLiga-mérkőzésen Luka Modric a 75. percben csereként lépett a pályára, majd alig 6 perccel később be is talált a hálóba, ezzel eldöntve a mérkőzést a Real Madrid javára. A 38 éves játékos ebben a szezonban mindössze tizenegy bajnoki mérkőzésen lépett pályára.

Mint ismert, a horvát válogatott játékos szerződése a nyáron jár le, s mivel az idei szezonban alig volt játékideje, valószínű, hogy 12, trófeákkal teli madridi év után a távozás mellett dönt. Ugyanakkor a vasárnapi teljesítménye mindenkit lenyűgözött, köztük Carlo Ancelottit is, aki az ESPN szerint úgy fogalmazott a bravúros gól kapcsán: Soron kívül Változékony időnk lesz szerdán, néhol jégdara és hózápor is lehet

„Modric ezt megérdemelte ma. Nagyszerű gólt lőtt. Sokat tett hozzá, amikor bejött, frissességet hozott. Nehéz őt a kispadon hagyni. Ahogyan minden nap edz, példát mutat az egész csapatnak.”

Ancelotti úgy folytatta, Modric – csakúgy, mint Toni Kroos és Nacho Fernandez, akiknek szintén lejár a szerződése a nyáron – kiérdemelte a jogot, hogy maga döntsön a jövőjéről. Az edző rámutatott, mindhárman ugyanabban a helyzetben vannak, de a klubnak is van még ideje „elrendezni a dolgokat a következő hónapokban”. Megjegyezte:

A Modric iránti tiszteletemből kifolyólag nem adhatok neki tanácsokat, ő nagyon intelligens, tökéletesen tudja, hogy mit kellene tennie. Tökéletesen megértem, mit gondolhat Modric, amikor nem játszik. Lehet, hogy szomorú lesz. Mindenki azt hiszi, hogy ez a karrierje vége, de ő nem. Nem úgy néz ki, mint egy 38 éves játékos.”