Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Videón Modric hatalmas klasszis gólja a Sevilla ellen, ami győzelmet ért Madridban

Luka Modric finoman jelezte Ancelottinak, hogy talán többet kellene játszania, mert még mindig klasszis teljesítményt nyújt.

Fotó: EPA/Ballesteros
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Míg az angol bajnokság őrületesen szoros, és a Liverpool 1 ponttal vezet a Manchester City ellőtt, addig az Arsenal kettőre van tőlük, a LaLigában egyértelműen a Real Madrid a favorit, és lehetséges, hogy egy fordulat végén nem a Girona, hanem a visszatért Barcelona okozhat gondokat számukra a hajrában.

A katalánok győzelmi szériában vannak, addig a Girona rövid időn belül kétszer is kikapott, noha azelőtt hónapokon át nem egy példa sem volt erre. A Real Madrid elleni zakó indította meg őket a lejtőn, és ha hétfőn nem nyernek a Rayo Vallecano ellen, akkor lehetséges, hogy végleg lemondhatnak a címről. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

Már a Barcelona áll a második helyen, akik nem akarják elengedni a címet. A Real Madrid viszont a botlását követően újra nyert, még akkor is, ha csak egy góllal. A teljes képet tekintve megérdemelték a győzelmet, miután volt egy elvett góljuk, kapufájuk, és több olyan helyzetük is, amik gólt érdemeltek volna.

A sors furcsa fintora, hogy végül az a Modric döntötte el a 3 pont sorsát, aki egy ideje nagyon keveset játszik Ancelotti irányításával. Hosszú éveken át kihagyhatatlan tagja volt a kezdőnek, és tavaly nyáron minden idők egyik legnagyobb fizetési ajánlatát utasította vissza Szaúd-Arábiában, mert a Real Madridnál akart maradni.

Ugyan hosszabbított a Madridiakkal, azzal ő sem számolt, hogy ilyen keveset fog játszani. Kérdésessé vált a jövője, és nem kizárt, hogy visszatérhet Horvátországba, de ami biztos, nemet mondott a Real edzői ajánlatára, mivel még közel 40 évesen is futballozni szeretne, ráadásul láthatjuk, mire képes. A Sevilla ellen is csak csere volt, a 75. percben állt be, majd pár perccel később hatalmas klasszis gólt szerzett.