Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,51 Ft
Euró
383,90 Ft
Font
451,41 Ft
Bitcoin
69,557 $

Gáspár Laci felesége extrán vonzó és csinos, edzőszettben is

Gáspár Laci nagyon szerencsés férfinek érezheti magát, hogy egy ilyen formás, csinos és vonzó nő lehet a felesége.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Nikoletta
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Láthatóan javában készülnek a nyári formák, és ez a sztárok világában sincs másképp. Egyre többen kapcsolnak magasabb sebességi fokozatra, míg a világsztárok olyan szintű motivációt adnak, mint senki más. Láthattuk, Eva Longoria mennyire kiváló formában jelent meg az Oscar-gálán, csodálatosan nézett ki.

Hozzá hasonlóan Salma Hayek is magasra tette a lécet, bár ez az ő esetében mindig így van. Úgy ragyogott, mint Hollywoodban senki, addig Ördög Nóri a Séfek Séfe forgatásán hívta fel magára a figyelmet egy egyedi ruhával, ami remekül áll neki. Nem panaszkodhatunk, a sztárok aktívak, csak úgy ontják magukból a tartalmakat. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: megtalálták a fiatal lány, az utolsó áldozat holttestét

Heidi Klum sem maradhatott ki, a világhírű modell szintén ragyogóan festett a Oscar-gálán, sokan voltak rá kíváncsiak. Sáfrány Emese pedig a konditeremből posztolt, a sztáranyuka is sokat készül a nyárra, ami hamar elmegy, de mindig várjuk, és ez most sincs másképp, bárcsak május lenne, magunk mögött hagyván a hidegebb időt.

Gáspár Laci felesége is növelhette a tempót, ugyanakkor jegyezzük meg, eddig is az egyik legvonzóbb híresség volt. Gáspár Niki nem szerepel sokat a médiában, keveset látni, pedig lenne pár műsor, ami igencsak feküdne számára, például a Dancing with the Stars, el tudnánk benne képzelni, és van egy olyan érzésünk, messzire jutna a táncversenyben.

Sosem tudni, kik kapnak lehetőséget a mezőnyben, így még erre is lehet esély. Minden tulajdonsága megvan ahhoz, hogy a tévében is sztár legyen, ez talán csak tőle függ. Ha kíváncsi vagy Niki kivételes formájára, és az aktuális edzőszettjére, akkor nincs más dolgod, mint erre a linkre kattintani a fotóért.

A legidősebb galaxisok születésének lehetett szemtanúja a James Webb űrteleszkóp

Alig néhány százmillió évvel az ősrobbanás után jöhettek létre.