Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,820 $

Rendkívül látványos dekoltázst választott Eva Longoria az Oscar-gálára

A 96. Oscar-gála sem telhetett el úgy, hogy Eva Longoria ne lett volna ott a sztárvendégek között, töretlen a népszerűsége.

...svg content...Fotó: Eva Longoria amerikai színésznő a 96. Oscar-gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban 2024. március 10-én. MTI/AP/Invision/Richard Shotwell
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

A 96. Oscar-gála is nagy felhajtást kapott, sorra jelentek meg a különleges tervezésekben a hírességek. A fotósoknak volt dolguk bőven, tömegével fotózhatták a világsztárokat, akik igencsak kitettek magukért. Mindig vannak nagy hiányzók, de a többség ott van, és valamilyen formában felhívják magukra a figyelmet.

Az este főszereplőiről már korábban beszámoltunk, akik Oscar-díjat nyertek, és ne feledkezzünk meg a magyar nyertesről sem. Óriási siker ez, ami bizonyítja, fel lehet érni a csúcsra Hollywoodban, csak kitartónak és extrán tehetségesnek kell lenni hozzá. Ha ezek adottak, akkor előbb-utóbb az ember valóban eléri azt, amit kitűzött maga elé. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Azok a sztárok is sokszor nagyobb szerepet kapnak, akik nincsenek a jelöltek között. Ugyan Eva Longoria kiváló színésznő, kevés filmben szerepel, másfelé vette az irányt, bár továbbra is fontos szerepet játszik az életében az alkotás. Modellként is befutott a Született feleségek legnagyobb sztárja, aki még mindig gyönyörű.

A nők között is sokan vannak, akik dicsérettel illetik, és kár lenne tagadni, valóban egy topnőről beszélünk, aki a jó genetikája mellett egészségesen, sportosan él, és többek között erről is szokott posztolni az Instagram oldalán. Lassan már 10 millióan követik, ami rengeteg, és ez ismét csak egy jó bevételi forrás.

Az ismert színésznő, médiaszemélyiség, üzletasszony az Oscar-gálára egy dekoltázserős ruhát választott, ami tökéletesen állt rajta, hozzá egy olyan nyakékekkel, mely szimbiózisban van a gyűrűjével. Valahogyan így képzelünk el egy igazán elegáns, intelligens nőt, aki pontosan tudja, mi a divat, a klasszis megjelenés.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.