Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Eva Longoria még mindig az egyik legszebb hollywoodi sztár

Eva Longoria mintha nem is öregedne, és ugyan sokkal kevesebb szó esik róla, mint kellene, az egyik legszebb nő Hollywoodban.

Fotó: Instagram/Eva Longoria Baston
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Eva Longoriát még mindig milliók imádják, aki anno fiatalon vált világsztárrá a Született feleségek című soroztat miatt. Egyik pillanatról változott meg az élete, egycsapásra ő lett a világ egyik legismertebb nője. Hasonlóan nagyot robbant a sorozat, mint anno a Jóbarátok, amiből ugyancsak sokat profitáltak a színészek.

Eva korábban is gyönyörű volt, aki a 70-es évek kellős közepén látta meg a napvilágot Texasban. Jó pár évvel később pedig ünnepelt sztárként tekintettek rá az emberek, egy olyan korszakban, amikor a közösségi média még nemigen létezett. Érdekes lenne látni a számokat, ha akkoriban van csúcson az Instagram, a Facebook, a TikTok, a Twitter. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Így sem panaszkodhat, hiszen Evát közel 10 millióan követik az Instagram oldalán, amivel szép összegeket lehet keresni. Aki ennyire népszerű, már a közösségi oldalaiból is meg tud élni, és luxus körülmények között. Természetesen a 48 esztendős világsztárnak máshonnan is vannak bevételei, és a családja szintén tehetős.

Nem mellesleg a következő hónapban ünnepeli a 49. születésnapját, de ember legyen a talpán, aki helyesen tippelné meg a korát. Akkor is csak néznénk, ha valaki 39 évet tippelne, mert még annyinak sem néz ki. Ez barátok között is legalább 10 év, annyival néz ki fiatalabbnak a mindig ragyogó színésznő.

A legnagyobb eseményeken rendre ott van, és ilyenkor sokan csak rá figyelnek. Ez most sem lehetett másképp, amikor aranyba öltözött, ami maximálisan kihangsúlyozza a karakterét, és nem mellesleg igen egyedi vonalakkal rendelkezik. Vannak páran, akik már fele ilyen szép formának is több mint örülnének.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.

Újabb gyorshajtókat fogtak Óbudán

Sorra fogják a gyorshajtókat Budapest III. kerületében, ahol nagy sláger túl gyorsan hajtani, aminek megvan a maga veszélye.

Fizetőssé tennének egy budapesti iskolát, akár 100-150 ezres tandíjat is bevezethetnek

Átvenné az államtól a budapesti Tamási Áron Általános Iskola és Gimnáziumot az alapítványi Gábor Dénes Egyetem, 2025-től pedig tandíj bevezetését is tervezik.