Nagyon rossz híreket kapott az Arsenal

Fotó: EPA/NEIL HALL
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Arsenal a Premier League új szezonjának első felében nem számíthat az egyik legjobb és legfontosabb játékosára.

Az Arsenal is gőzerővel készül az új szezonra, ami hamarosan kezdetét veszi. Izgalmas párharcok várnak a csapatokra, de továbbra is a Manchester City a legnagyobb esélyes, még akkor is, ha már Gündogan és Mahrez sem tagja a keretnek.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Guardiola eddig nem sok játékost igazolt, legutóbb közel 100 millió euróért szerződtették le Szoboszlai korábbi csapattársát. Ettől függetlenül a City kerete így is kellően erős ahhoz, hogy legyőzhetetlenné váljanak.

Az előző idényben az Arsenal szinte végig vezette a tabellát, mégsem tudták elhódítani a címet. Ami pozitívum számukra, hogy hosszú kihagyás után újra a Bajnokok Ligájában játszhatnak, ami a bevétel miatt sem mellékes.

Most azonban igen rossz híreket kaptak, mert kiderült, Gabriel Jesus sérülése súlyosabb. Emiatt néhány hétig nem lesz elérhető, és már azt is tudni, hogy ismét térdsérülést szenvedett a kiváló játékos.

Fabrizio Romano az Arsenal edzőjére, Mikel Artetára hivatkozva azt írja, Jesus érzett némi kellemetlenséget a térdében, ami miatt beavatkozásra volt szükség. Az orvosok szerint néhány hétig mellőznie kell a játékot, de hogy ez a „néhány hét” pontosan mekkora kihagyást jelent, nem tudni.