Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Videón, ahogyan a Manchester City átveszi a vezetést az Arsenal előtt a tabella élén

Megérkezett a hivatalos összefoglaló videón a Manchester City Fulham elleni győzelméről, ami sokba került az Arsenalnak.

Fotó: EPA/NEIL HALL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Miután a Manchester City legyőzte az Arsenalt, minden a saját kezükbe került. Arteta azonban nem akarja feladni, már csak amiatt sem, mert a bajnokság 95%-ban az élen álltak, de jelenleg minden eddiginél nehezebb helyzetben vannak.

Nemcsak a Manchester United nyert a manchesteri csapatok közül, hanem a City is. A Fulham otthonában léptek pályára Guardiola tanítványai, és végül egy szorosabb mérkőzést játszottak, amivel begyűjtötték a 3 pontot. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Ez a 3 pont amiatt volt igazán fontos, hogy megérkezzenek a tabella élére, és így is lett. Ha a City hozza a meccseit a következő hetekben, az Arsenal végig fogja nézni, ahogyan kiéneklik a sajtot a szájukból.

Haaland jól kezdett, már a 3. percben eredményes volt, ezúttal büntetőből. Nem sokkal később azonban Vinicius egyenlített Wilson passzából, így minden kezdődhetett elölről, amivel nyomás alá helyezték a sztárokat.

Végül Alvarez 36. percben szerzett találata jelentette a 3 pontot, és a bajnoki vezetést a Manchester City számára. Hamarosan pedig a Real Madrid ellen fognak megküzdeni a Bajnokok Ligája elődöntőjében, de egy FA-kupa döntő is vár rájuk az United ellen.

Terrortámadásnak minősítették az esti késes támadást Ausztráliában, 15 éves az elkövető

Terrortámadásnak minősítette a kormány a tegnap esti templomi késelést, ami lehetővé teszi a rendőrség számára, hogy rendkívüli jogköröket alkalmazzon a nyomozás ideje alatt.