Clouds
21 Budapest
Dollár
344,52 Ft
Euró
370,79 Ft
Font
431,70 Ft
Bitcoin
26,872 $

Legyőzte a Fulham-et a Manchester City, már nem az Arsenal vezeti a bajnokságot

Fotó: EPA/NEIL HALL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Fulham legyőzésével már a Manchester City vezeti az angol bajnokságot, nem az Arsenal.

A vártnál izgalmasabban alakult az első félidő a Fulham otthonában a Manchester City ellen, akik egy ideje favoritok a Premier League-ben, még akkor is, ha az Arsenal sokáig vezette a bajnokságot.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Sok olyan szakértői vélemény született, mely szerint csak idő kérdése volt, mikor érkezik meg a City az Arsenal nyakára, majd előzi meg őket. Lehetséges, hogy a londoniak vereségével minden eldőlt Manchesterben, ugyanakkor Guardiola nem így gondolja.

Arteta pedig nem adja fel, ám a helyzetük nem túl rózsás, mivel már a City vezet, ráadásul úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszottak. Ha a következő mérkőzésüket is hozzák, 4 pontra nő a differencia a két esélyes között.

A Fulham elleni győzelem is létfontosságú volt, akik kissé ráhozták a frászt a Cityre. Haaland a változatosság kedvéért góllal vette ki a részét a 3 pont megszerzéséből, és már a 3. percben eredményes volt, büntetőből.

Kicsivel több mint 10 perccel később Vinicius válaszolt, akárcsak a 36. percben Alvarez, amivel megint a vendégeknél volt az előny. A második játékrészben is zajlottak az események, ám a gólcsapot elzárták, egyetlen gólt sem gyűjtöttek a csapatok, még a maratoni hosszabbításban sem, így maradt a 2-1 a Ciy neve mellett.