18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Feldarabolt holttestre bukkantak a rendőrök egy elhagyatott buszban

Fotó: Gayatri Malhotra / Unsplash

Czinder Tímea

2022. január 14. - 05:10

A rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőt.

Sokkoló felfedezést tettek kedden a New Orleans-i rendőrök egy elhagyatott busz átkutatása során; egy novemberben eltűnt louisianai nő maradványait fedezték fel fagyasztóban. A testet darabokra vágták, majd szemeteszsákokba csomagolva rejtették el a buszban.

Az elhunyt nő személyazonosságát egyelőre nem hozták nyilvánosságra, élettársát azonban magukkal vitték kihallgatásra. A holttestet rejtő fehér busz egy piros graffitivel volt díszítve, ami egy szemet ábrázolt – számolt be az Origo.

A környéken lakókat is felzaklatta az eset, többen Twitteren fejezték ki felháborodásukat, amelyben a „Gyilkos elmék” illetve „Dexter” című sorozatokhoz hasonlították a szörnyű gyilkosságot.

„Eddig is tudtam, hogy ez veszélyes környék, de ez már a pszichopátia felsőfoka. Hálás vagyok a sorsnak, hogy eddig még sikerült elkerülnöm az ilyesmit, és senki nem támadt rám, viszont borzasztóan sajnálom azt szegény nőt, akit ártatlanul megöltek”

– szólt hozzá egy a helyszín közelében élő nő az egyik bejegyzéshez.

A rendőrség még nem vett őrizetbe senkit az eset miatt, a vizsgálat azonban tovább folyik, és nagy erőkkel keresik az elkövetőt.