Ennyi „bűnözés” még Haalandnak is belefér

Dortmund, 2022. május 10. Erling Haaland, a Borussia Dortmund játékosa edzés közben Dortmundban 2022. május 10-én. Az angol labdarúgó-bajnokságban címvédõ Manchester City bejelentette, hogy elvi megállapodásra jutott a Borussia Dortmunddal Erling Haaland átigazolásáról. MTI/EPA/Friedemann Vogel
not image

Takács Petra

2022. május 13. - 09:13

Kiderült, mi az egyik kedvenc tevékenysége, amikor hazatér Norvégiába.

A Manchester City legfrissebb igazolása évente mindössze néhányszor látogatja meg családját Bryne-ben, a kivételes alkalmakkor azonban van egy kihagyhatatlan rituáléja, amivel kapcsolatban csak megértően lehet bólogatni.

Az ifjú csatár ugyanis ilyenkor ellenállhatatlan késztetést érez arra, hogy meglátogassa kedvenc kínai éttermét, ahol már régi ismerősként köszönti Hui Zhu Wang tulajdonos, és jó házigazdaként persze azt is tudja, hogy vendége mit fog kérni az étlapról.

Erling szigorú diétája ellenére is megengedhet magának időnként egy kis édes-savanyú „bűnözést”, amit vagy csirkéből, vagy pedig kacsából készít el neki a Wen Hua House szakácsa – számolt be róla a Marca.

“Erling gyakorlatilag ebben az étteremben nőtt fel, gyerekkora óta ide jár a családjával. Mindig nagyon udvarias és alázatos, és elképesztő, hogy ilyen híres focista” – mondta lelkesen az étterem vezetője.

„Gyakran felismerik őt az étteremben, és mindig szakít időt arra, hogy autogramot osztogasson, vagy odaálljon egy fényképre az emberekhez. Két mezét is nekünk adta, amelyeket aláírt, az egyiket közülük bekereteztük és kitettük az éttermünkben. Nagyon büszkék vagyunk rá és arra is, amit elért, további sikereket kívánunk neki Angliában” – folytatta.

A dolgos hétköznapokon persze Haaland is patikamérlegen kimért ételeket eszik, és Ronaldo étrendjének hatására ő is igyekszik a lehető legegészségesebb tápanyagokat fogyasztani.