Idei első bajnoki gólját szerezte a sérüléséből felépülő Ádám Martin

Budapest, 2023. március 23. A gólszerzõ Ádám Martin, a magyar válogatott játékosa örül a gyõzelemnek a Magyarország -Észtország felkészülési mérkõzés után a Puskás Arénában 2023. március 23-án. A magyar válogatott 1-0-ra nyert. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A hétvégi bajnokin még nem állították be, most azonban már játéklehetőséget kapott.

A hónap elején még rossz hírek érkeztek Ádám Martin felől, az Ulszan Hyundai és a magyar válogatott játékosa ugyanis vádlisérülést szenvedett a Szuvon Bluewings ellen vívott meccsen.

Soron kívül Esztergomi robbantás: szlovák bombát használt az elkövető a TEK ellen

Később kiderült, hogy Ádám sérülése szerencsére nem súlyos, mint arról korábban beszámoltunk, maga a játékos kérte a cserét, nehogy komolyabb probléma legyen a vádlijával.

A csatár így végül két hét alatt felépült, legutóbb pedig már azt nyilatkozta, hogy százszázalékos állapotban várja a következő találkozókat, a formája pedig nem ment rá a kihagyásra.

Ez a legutóbbi bajnokin be is igazolódott, ugyanis kulcsszerepet játszott abban, hogy csapata megőrizze első helyét a tabellán, miután idegenben legyőzték az Incshont.

Ádám Martin szerezte a találkozó egyetlen gólját, a 10. percben, fejjel volt eredményes. A magyar játékos először talált be a szezon során, eddig 9 fordulót rendeztek a dél-koreai bajnokságban.