Dollár
391,19 Ft
Euró
411,27 Ft
Font
477,35 Ft
Bitcoin
16,827 $

Itt a válasz, ezért adtak ki elfogatóparancsot Molnár Gusztávra

Fotó: Trepljov szerepében Molnár Gusztáv Anton Pavlovics Csehov Sirály című drámájának próbáján a Miskolci Nemzeti Színházban 2013. december 2-án. MTI/Vajda János
Belföld
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A család egyik ismerőse szerint a színész a volt párjának, Ildikónak az élettársával veszett össze csúnyán, amely végül egy rágalmazási feljelentéssel végződött.

Molnár Gusztáv már jó ideje igyekszik jobb mederbe terelni az életét, s ennek érdekében több elvonókúrát is megkezdett, azonban egyik intézményben sem maradt néhány hétnél tovább, mivel elmondása szerint nem érezte ott jól magát.

Soron kívül Putyin elhúzódó háborúra számít, de nem rendel el újabb mozgósítást

Majd arról érkeztek hírek, hogy a színész ittas állapotban leesett egy állomáson várakozó vonatról, ami miatt kórházba került, s ennek kapcsán a férfi később arról nyilatkozott, hogy egyszerűen rosszul lett, ezért volt szüksége segítségre.

A Drága örökösök sztárja végül önszántából ismét úgy döntött, hogy részt vesz egy egyéves rehabilitáción, amely jóval szimpatikusabb volt számára a korábbi intézményeknél, s abban bízott, hogy ennek köszönhetően végleg le tud szokni az alkoholról.

Családon belüli balhéról van szó

Ám a Gödöllői Járásbíróság néhány napja elfogatóparancsot adott ki Molnár Gusztávra, s a hírek szerint rágalmazás miatt keresték, később pedig a Bors azt is megtudta, hogy családon belüli balhé áll a dolgok mögött.

„Guszti és első feleségének, Ildikónak az új párja már az első pillanatban utálták egymást. A férfi rendőr egyébként, vele került többször is összetűzésbe Guszti. Nem fizikai erőszakról van szó, hanem szóbeliről, vitatkoztak” – mondta a családhoz közel álló egyik barát.

Elmondása szerint a színész az egyik emailjében írt Ildikó párjának olyat, amelyben annak rendőr mivoltát firtatta, ezért a férfi magánvádas feljelentést tett Gusztáv ellen, ám a helyzet más szempontból sem volt egyszerű.

„Gondolom, az első tárgyalási napon nem jelent meg Guszti, hiszen ő épp elvonón van és nem is küldött hivatalos levelet a bíróságnak a távolmaradása miatt. Akármit is csinált szerencsétlen, ez a bánásmód kemény” – tette hozzá az ismerős.