Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,50 Ft
Euró
381,45 Ft
Font
445,05 Ft
Bitcoin
43,446 $

Molnár Gusztáv újra elvonóra megy: „mindenkinek az lesz a legjobb, ha most eltűnök”

A színész beismerte, hogy mostanában a hírekből is elege lett, ráadásul fizikailag sincs túl jó formában, ám továbbra sem tett le arról, hogy bizonyítson a családjának és a barátainak.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Molnár Gusztáv, a Nyerő Páros volt versenyzője a Hot! magazinnak nyilatkozott, mielőtt megkezdte volna az egy évig tartó rehabilitációját, ahol végleg le akar szokni az italról, valamint ő maga is beismerte, hogy az utóbbi időben szörnyen érezte magát.

Elmondása szerint a korábbi elvonókúrákról azért távozott, mert úgy gondolta, hogy nem megfelelő intézményben kezelik, mostanra azonban sikerült találnia egy olyat, amivel ő maga is elégedett, bár az első két hónapban a teljes izolációval is meg kell birkóznia. Soron kívül Akár mínusz 11 fok is lehet éjszaka

„Semmit sem fogok tudni a külvilágról, a fiamról, a családomról. 0-24-ben be lesz osztva az időm, ami biztosan segít majd. Mindenkinek az lesz a legjobb, ha most eltűnök” – mondta.

A színész beismerte, hogy már a hírekből is elege lett, ráadásul fizikailag sincs túl jó formában, mivel elkezdett kopaszodni és 30 kilót fogyott, azonban továbbra sem tett le arról, hogy bizonyítson a családjának és barátainak: rendbe tudja hozni az életét – írta az rtl.hu.

Segítségre volt szükség

A húga, Molnár Csilla arról beszélt, hogy a testvére igazi művészlélek, aki nehezen tudja kezelni a problémákat, Gusztáv életében pedig a covid volt az egyik legnagyobb törés, hiszen elvesztette a munkáját, a volt párja pedig gyermekbántalmazással vádolta, ami nagyon megviselte.

Állítása szerint Gödöllőn szemtanúja volt, hogy a bátyja mindenkit átvert, amikor alkoholt fogyasztott, majd letagadta, emellett a feleségét, Vivit is megérti, hogy határt kellett húznia. Úgy véli, „Guszti mellett már élhetetlen volt az élet”, de végül mindenki belátta, hogy segítségre van szüksége.

„A testvéremnek pedig drukkolok, hogy végigcsinálja és visszatérhessen, mert nagy tehetség. Szeretem őt, és kívánom, hogy sikerüljön neki” – tette hozzá.